• Gå med i vårt nyhetsbrev
  • Fri frakt över 800 kr, ord 59 kr

Plus size klänningar

Här hittar du hela vårt sortiment av klänningar i plus storlek.

Visa filter

Per sida:

Plus size klänningar

Klänning är ett klädesplagg som är väldigt användbart i din vardag. Genom att ta på sig en fin klänning kan du få en ovärderlig känsla av att känna dig fin med enkla medel. Klänningar finns i otaligt många olika modeller och former, och de plockar fram din feminina sida oavsett hur din kropp ser ut. Kvinnor ser alla olika ut och det är viktigt att du, oavsett kroppsbyggnad, ser till att ta hand om dig själv. Hos oss hittar du klänningar i alla storlekar, och även plus size.

Plus size klänningar i storlekar upp till 5-XL

Vi vill tillfredsställa alla kvinnors klädbehov och vi vet att det ibland kan vara svårt att hitta klänningar i butikerna som är i större storleken XL, därför har vi tagit fram ett brett sortiment av just plus size klänningar. De klänningar som vi har i vårt sortiment för kunder som behöver större storlekar, finns från XXL upp till 5XL och vi hoppas att någon av dessa kan tillfredsställa just ditt behov och dina önskemål. Du kan enkelt klicka runt på vår hemsida för att klicka hem din nya favoritklänning.

När du är på jakt efter en ny klänning är det viktigaste att du känner dig bekväm i det du bär och att den har en bra passform. Skurningen på plagget kan skilja sig åt och det kan vara smart att ägna en tanke på vilken modell som passar för just dig. Fördelen med klänningar i större storlekar är att de ofta sitter lite löst och inte är figursydda efter kroppen.

  • Hitta en klänning som passar din kroppsform

  • Lösa klänningar är lättare att anpassa

Addera accessoarer till din Plus size klänning.

Är du en kund som handlar storlekar som är större än XL ska du inte låta detta hindra dig från att skapa dig en egen stil. Hos oss kan du hitta klänningar i plus size för alla tillfällen. Vill du ha en festlig sommarklänning eller en tidlös variant för alla tillfällen? Oavsett ditt behov hjälper vi dig hitta rätt. Vi har ett bra utbud av klänningar som du kan bära oavsett om du ska på bröllop eller stranden. Genom att lägga till klackskor eller andra accessoarer tar du dig från jobbet till festen.

Vi vet att det kan vara krångligt för kunder att hitta kläder i större modeller än XL och möjligen XXL i fysiska butiker och detta vill vi underlätta. Om du hittar en stor storlek som du önskar testa kan du enkelt klicka hem den. Genom att handla hos oss på nätet slipper du stå i en trång provhytt för att försöka hitta en passande klänning och du kan i lugn och ro testa den hemma i vardagsrummet innan du bestämmer dig.

Plus size klänning främjar din feminina sida

En ny klänning kan vara nyckeln för att återfå en inre känsla av självförtroende och skapa en utstrålning som hela din omgivning känner av. En ny fantastisk klänning i plus size är en väl investerad peng för att du ska sköljas över av en våg av ny energi och en härlig utstrålning oavsett tillfälle. Våga satsa på att ta fram din feminina sida! En vippig kjol är ett säkert kort som är mycket smickrande för de kvinnliga formerna.

Mode som passar kurviga former har aldrig varit hetare! På sociala medier ser vi ständigt bilder i vårt flöde av "body positive" individer som hyllar kroppen för hur den ser ut, oavsett storleken på denna. Genom att uppdatera din garderob med några snygga och moderna plus size plagg kan du enkelt framställa din kropp i allra bästa ljus. En funktionell och snygg klänning är ett optimalt sätt att börja uppdatera garderoben. Utöver klänningar i större modeller har vi även gott om andra plagg för den moderna, stolta och kurviga kvinnan.

  • Vårt plus size utbud finns i fler plagg än bara klänningar

  • Mode för större kvinnor har aldrig varit hetare!

Plus size klänningar i många olika modeller

Våra plus size klänningar finns i flertalet olika modeller, bland dem hittar du kortare modeller, men också längre varianter. Klänningarna i vårt sortiment kommer i olika stilar och material så det finns något för alla. Vi har klänningar med och utan urringning samt klänningar med både korta och lite längre ärmar, allt för att just du ska hitta något du trivs i. Är du inte på jakt efter en svart tidlös klänning utan en som sticker ut? Då har vi några godbitar i vårt sortiment som finns i bland annat rött.

När du ska navigera dig runt i vårt sortiment online kan du smidigt sortera plaggen efter bland annat populäraste varorna, senast inkomna eller pris. Detta ger dig en bra möjlighet att hitta det du letar efter. När du klickar på den varan som intresserar dig kan du alltid förstora bilden. Vi försöker alltid samla det bästa utbudet av kläder för plus size men vi erbjuder såklart kläder för alla de mindre storlekarna också, alltid till konkurrenskraftiga priser.

  • Sortera våra varor på ett smidigt sätt

  • Stort utbud av olika klänningar

Plus size klänningar och mycket mer

Hos oss hittar du mer än klänningar i plus size storlek, vi har även ett brett utbud av övriga kläder, skor och accessoarer samt manskläder och barnkläder. Du handlar smidigt genom att klicka fram dina favoriter och lägga dem i varukorgen. Du får alltid en översikt av de varorna du valt innan du godkänner och skickar iväg din beställning. Som kund hos oss är det alltid ett tips att kika in på våra nedsänkta kampanjvaror för att hitta varor till fyndpriser.

När du handlar i vår online-butik beställer du hem dina varor på ett snabbt och smidigt sätt. Vi levererar över hela landet och du kan alltid känna dig trygg eftersom du har öppet köp på varorna du köper. Om du har frågor och funderingar kan du alltid vända dig till vår kundtjänst som gärna ger svar på det du undrar över. På vår hemsida hittar du ett smidigt ett formulär du fyller i för att komma i kontakt med supporten.

Produkter

Handla

Information