Coola leggings dam.

Här hittar du alla våra coola leggings.

Visa filter

Per sida:
Sida 1 av 3
Sida 1 av 3

Coola leggings i rockens tecken!

Är du en riktig rockbrud så har du hittat rätt då vi har leggings med döskallar, tattomotiv och härliga slitna leggings. Något som skiljer oss från många andra är att vi tar endast in det som du vill ha.

Coola leggings när dom är som bäst, kolla bara in våra döskalle leggings från Cuts And Stitches så ser du varför vi är så stolta över dessa. Det är kvalité rakt igenom och med ruggigt coola tryck. Att dom sen är väldigt sköna och får toppbetyg gör väl inte heller saken sämmre.

Leggings som plagg.

Man kan sammanfatta det som en tajtare modell av byxa fast i töjbart material. De flesta tjejbyxor är även med strech till skillnad från killarnas men här töjer det sig verkligen.

Leggings passar väldigt bra tillsammans med endast ett linne eller kan fungera snyggt under en klänning här är det nästan bara fantasin som sätter gränserna. När det gäller kombinationen så kan man ha en svart överdel till dessa för att vara neutral men ändå snygg. Man kan även köra en hel del andra kombinationer men det enkla kan vara ruggigt snyggt och man behöver inte komplicera det för mycket.

Vi har ju som vanligt fri frakt på ordrar över 500kr och snabba leveranser så skulle dom inte passa så har du inte det så svårt att byta.

Gillar du döskallemotiv, tatto eller enbart rock kläder så har du här leggings som håller måttet!

Produkter

Handla

Information