• Gå med i vårt nyhetsbrev
  • Fri frakt över 800 kr, ord 59 kr

Shorts dam

Du har kommit in på shorts dam. Här hittar du alla våra snygga damshorts.

Visa filter

Per sida:
Sida 1 av 2
Sida 1 av 2

 
 

Shorts dam.

Som du kan se så finns det en hel del damshorts att välja mellan men vi hoppas att något ska kunna passa dig. Det finns både långa shorts och kortare shorts precis efter vad du är ute efter.

Mjukis shorts dam.

Mjukis shorts dam är en typ av mjukisbyxor men med betydligt kortare ben men har samma funktion som ett par mjukisbyxor då dessa har som funktion att kunna sitta bekvämt på din kropp samtidigt som du kanske vill slappa eller varför inte använda dom att träna i, det är endast du som bestämmer vad du gör in dina shorts. Men framförallt så kan det vara riktigt skönt när det är lite varmare ute att slippa åtsittande shorts för att istället kunna känna sig avslappnad.

Nu mer har det även kommit så många modeller av mjukis shorts att du som tjej även kan känna dig riktigt snygg och klädd i shorts som är i mjukis tyger. Det nya modet är ju trotts allt rätt avslappnat och ledigt.

 

Rockiga shorts perfekt till festivalerna.

Här hos oss hittar du alltid ett bra utbud på snygga och rockiga shorts både i jeans och i vanligt byxmaterial. Vi har även en stor del med nitar och snörningar för att kunna göra looken fulländad. Vi hoppas givetvis att du gillar våra snygga shorts. Vi har alltid valt att fokusera på kvalité så vi hoppas att du kommer bli nöjd med dina nya damshorts här hos oss.

Shorts dam med hög midja.

Något annat som också har blivit populärt är damshorts med hög midja, dessa funkar liknande som byxor med hög midja men som kanske kan passa bättre på sommarhalvåret då det är varmare och man inte vill ha några långa ben utan kunna vara snygg men med sitt eget mode så som det passar just dig.

Vi har både shorts med hög midja som är i jeans med både slitningar och utan slitningar.

Korta shorts dam.

Som du kan se ovanför så finns det många kortare shorts. Ofta så ser du detta med en sportig look men givetvis så finns det även där du har det som ett mode med korta jeansshorts för att du ska kunna ha ett alternativ till de vanliga shortsen som inte passar alla utan man vill ha en annan stil.

 

Produkter

Handla

Information