Mjukisshorts dam

Visa filter

Per sida:

Mjukisshorts för dam

Här har vi samlat vårt sortiment av damshorts som tillverkats i lite mjukare material. Materialen kan dock skilja sig när det kommer till mjukisshorts och därför skiljer sig även stilen avsevärt. Vi har mjuka damshorts som tillverkats i bomullstyg och som därför liknar mjukisbyxor med sin bekväma och avslappnade stil. Men sedan har vi även mjuka shorts som är tillverkat i skönt, elegant och läckert mönstrat viskos- eller polyestertyg. Dessa har en lite med elegant look.

Så har finns mjukisshorts för alla tillfällen. Du har sköna mjukisshorts för lugna stunder när du vill ha något bekvämt och avslappnat. Sedan finns det även fina mönstrade mjuka damshorts i fina tyger som funkar bra även vid somriga festligheter.

Mjukisshorts för både lugna och aktivare tillfällen

Som rubrikenf förtäljer så är ju mjuksshorts ett plagg som gör sig bra både vid lugna och lite aktivare tillfällen. När du vill ta det lugnt och bara softa så är det skönt att dra på sig ett par lite mjukare shorts. Samma gäller ju dock också när du vill träna eller liknande, då vill man ju också ha ett mjukt plagg som du smidigt kan röra dig i. 

Mjukisshortsen är således perfekt plagg både lata och aktiva dagar.

Produkter

Handla

Information