• Gå med i vårt nyhetsbrev
  • Fri frakt över 800 kr, ord 59 kr

Skjortor & blusar dam

Här hittar du alla våra snygga blusar och skjortor dam.

Visa filter

Per sida:

 
 

Skjortor dam.

Som du ser här ovanför så har vi en hel del snygga skjortor i dammodell. Det är allt från flanell till workershirts men även lite mer eliganta skjortor som kan passa bra på fest.

Skjortan för tjejer passar väldigt bra när man vill vara uppklädd precis som på herrsidan men är inte lika vanlig. Dock så har det varit ett mer arbetsrelaterat platt då men har sett den ofta på kontor eller i resturangbranchen. Vi trycker dock att den passar lika bra på fest som till vardags när man vill klä upp sig lite extra.

Det som skiljer sig mellan herrskjortor och damskjortor är framförallt hur den är mer figursydd då en skjorta i dammodell är mer insydd i midjan för att vara bredare över höft och byst.

Det som ofta skiljer de arbetsrelaterade skjortorna är framförallt de extra detaljerna som finns på skjortor som du använder till vardags. Då dessa inte är så strikta att de ska vara på ett visst sätt så finns även mer utsvängningar på stilen med mer detaljer.

Hoppas du gillar några av våra populära skjortor i dammodell.

Läckra blusar som piggar upp.

Vi har framförallt snygga blusar i rockabillystil men även trendiga och blusar som kan användas till den klassiska oktoberfesten som nu mer spridit sig till Sverige från Tyskland där du har en Dirndlblus som är anpassad till dirndl klänningarna.

Oavsett vilket ändamål du har så det som kännetecknar en blus är att här svänger det ofta till lite i formgivningen och speciellt inom rockabilly där du ofta hittar läckra volanger fram på blusen.

Vi har i dagsläget endast skjortor och blusar upp till 3XL men vi jobbar ständigt på att få in nya modeller, färger och givetvis storlekar.
 

Produkter

Handla

Information