• Gå med i vårt nyhetsbrev
  • Fri frakt över 800 kr, ord 59 kr

Skor

Här hittar du alla våra damskor.

Visa filter

Per sida:

 
 

Tjej och damskor på nätet.

Vi har här ovanför samlat våra modeller av dam och tjejskor. Vi hoppas att du gillar det sortiment som vi har. Som du ser så har vi allt från boots till snygga printade sneakers med döskalle tryck eller rosor på.

Men även ett rätt bra med vanliga snygga skor och sandaler. Vi har samlat allt som vi har att erbjuda till dina fötter här och vi kan tipsa lite extra om de printade skorna samt Urbans tunna och extremt lätta löparskor. Fantastiska att bära då de inte väger något men även håller foten på plats.

Sneakers dam och snygga skor till stan.

 

Mycket av din stil sitter i skorna. Att glida omkring på stan i ett par riktigt läckra sneakers gör väldigt mycket av den stil som du redan har satt med dina kläder men glöm inte bort dina skor. Vi har här väldigt många snygga och prisvärda sneakers i dammodell som vi tror kan passa dig. Vi har både väldigt snygga sneakers som är i diskreta färger men även de som sticker ut lite extra. Så om du vill ha snygga sneakers som passar till många olika plagg så kanske de enkelfärgade är det som passar dig rätt men gillar du att synas så kolla in våra sneakers med den mer vågade looken.

 

Vinterskor, vandringskängor och varma skor.

 

När du är ute i skog och mark eller varför inte på vintern så kan det vara väl till pass att använda ett par riktigt behagliga och vandringskängor eller som har den där extra funktionaliteten som man eftersträvar hos ett par riktigt bra kängor. Vi har här lite olika beroende på vad just du vill ha dina kängor till. Ska dom vara riktigt bekväma i när du går långt eller ska dom bara vara snygga och kanske inte behöver alla de finesser som det finns hos ett par riktiga vandringskängor?

Valet är ditt men vi hoppas att du kommer hitta dina nya snygga vinterskor eller kängor hos oss.

 

Sandaler i damstorlekar.

 

När sommaren kommer så brukar man vilja slänga av sig sina varmare skor och gå över mer till flip-flops eller sandaler för att både ha det behagligt och samtidigt så känns det lite trevligare med bara fötter. Här ovanför så har vi även samlat ihop med våra skor ett gäng snygga sandaler som passar perfekt till strandhänget eller till vardags.

Produkter

Handla

Information