• Gå med i vårt nyhetsbrev
  • Fri frakt över 800 kr, ord 59 kr

Snygga sweatshirts dam

Här hittar du alla våra snygga sweatshirts dam.

Visa filter

Per sida:
Sida 1 av 2
Sida 1 av 2

 
 

Coola sweatshirts i dammodell.

Som du ser ovanför så har du kommit till kategorin där vi har samlat alla våra grymma sweatshirts och longsleeve i dam. Sweatshirts är ju i princip en huvtröja fast utan huva och nu mer finns dom i mängder med olika modeller. Ofta så kan man nu se en mer vidare krage på våra sweatshirts och även att dom är tunnare än vad dom tidigare oftast var. Det har nämligen hänt mycket de senaste åren när det gäller just sweatshirts för tjejer.

Det är inte så många som längre vill ha den klassiska sweatshirten med tajt krage och helfärgad, nu går det mer till att bli ett snyggt modeplagg med grymma tryck och coola modeller som du kan se våra sweatshirts från Alchemy så finns det även läckra läder detaljer på axlarna.

Snygga sweatshirts dam.

Vi har försökt samla in så många snygga sweatshirts som vi bara kan och vi hoppas att du är nöjd med vårt utbud. Som du kan se så har vi många med vid krage samt i vintage stil. Men även väldigt många sweatshirts som har den där lilla extra looken.

Vi kan inte kalla att alla tröjorna här är någon klassisk sweatshirt i dammodell utan vi har samlat in de flesta olika varianter då det även kan vara snygga stickade tröjor eller lite tjockare tröjor med dragkedjor men som du kan se så finns det ju väldigt många trevliga modeller som kan bäras till både vardag och fest.

Men missa för den delen inte våra riktigt mysiga sweatshirts med hög krage. Här har du en tröja som jag absolut tror du kommer gilla under de kalla dagarna. Då den är riktigt mysig att bära förutom att den har sin snygga och lite annorlunda stil.

Longsleeve med spets.

Vi har nu även ett rätt bra sortiment med kläder där det finns någon sort av spets i dom och som du ser på några av våra longsleeve ovan så är hela den ena armen i spets och går helt i rockens tecken.

Storlekar och färger.

  • Som du kan se så har vi sweatshirts i S, M, L, XL, XXL, 3XL, 4XL och 5XL.
  • Färger finns i bland annat: Svart, grå, röd, rosa mm
Produkter

Handla

Information