T-shirt dam

Här hittar du alla våra t-shirt i dammodell.

Visa filter

Per sida:
Sida 1 av 9
Sida 1 av 9

T-shirt Dam.

Ja vad är det då som skiljer dessa t-shirts sig från alla andra t-shirts. Då vi har damt-shirts i denna kategorin på Dunken. Den stora skillnaden är hur den är sydd men också lite mindre i storleken om man jämför med en herr eller unisex t-shirt.

Då denna t-shirt är mer anpassad till att följa de kvinnliga formerna på kroppen.

Skillnad mellan en topp och en t-shirt dam.

Det är här det börjar bli lite svårare vad som egentligen är de stora skillnaderna varför det kallas t-shirt och inte en topp. Det som skiljer t-shirten sig från toppen är själva kragen. Den är tajtare på en damt-shirt om man jämför med en topp. Då den ofta på topparna är en rätt vid krage.

De flesta t-shirten vi har på sidan är i en vanlig modell som kan likna herr mer men endas skillnaden är just att den är bättre sydd för dam.

T-shirt med vid krage i dam.

Ja det finns även t-shirts med lite vidare krage även i dam utan att den för den delen ska behöva kallas topp. Likt herr t-shirts så finns detta här med men det är ofta benämningen som tillvekraren har på sina plagg och det försöker vi följa så gott det går :)

Vi hoppas inte att vi rör ihop det för mycket för dig men givetvis så är det bara att kolla in alla våra toppar också. ¨

Produkter

Handla

Information