• Gå med i vårt nyhetsbrev
  • Fri frakt över 800 kr, ord 59 kr

Toppar och T-shirts dam

Välkommen till vår kategori med damtoppar. Oavsett om du söker efter en klassisk bas-topp, en unik festtopp med iögonfallande tryck, eller något helt unikt, har vi samlat alla här, hitta den perfekta toppen för varje tillfälle.

Visa filter

Per sida:
Sida 1 av 13
Sida 1 av 13

 
 

Våra toppar en värld av stilar och möjligheter

Damtoppar utgör en grundläggande del av varje kvinnas garderob. De kommer i en oändlig variation av stilar, färger, och material, vilket gör dem till ett mångsidigt plagg som kan anpassas till nästan varje tillfälle. Från de enkla och eleganta bas-topparna till de mer uttrycksfulla och detaljrika festtopparna, finns det en topp för varje personlighet och stil.

Bas-Toppar: Perfekt för vardagen

Bas-toppar är ett måste för alla kvinnor. De erbjuder enkelhet och flexibilitet, vilket gör dem till ett utmärkt val för vardagsbruk. Välj mellan klassiska färger som svart och vitt för att skapa en tidlös look, eller våga dig på ljusare nyanser för att addera ett stänk av färg till din outfit.

Festtoppar: För de Speciella Tillfällena

När det kommer till fest och firande, är en snygg topp med unika detaljer och iögonfallande tryck ett måste. Vårt urval av festtoppar är designat för att ge dig det där lilla extra, med allt från eleganta snitt till djärva prints. Här hos oss så kan du hitta många unika och snygga toppar som passar till de flesta festliga tillställningarna.

Tryck och Detaljer: Uttryck Din Stil

En av de mest spännande aspekterna med damtoppar är variationen av tryck och detaljer. Från subtila mönster till djärva grafiska prints, ger dessa detaljer dig möjligheten att verkligen uttrycka din personliga stil. Oavsett om du föredrar klassiska ränder, lekfulla polka dots, eller rockiga motiv, finns det en topp som speglar din unika smak.

Du kan även hitta ett stort sortiment med licensierade toppar med allt från TV serier eller varför inte en hårdrockströja från AC/DC.

Storlekar och Passformer För Alla

Vi tror på inkludering och tillgänglighet, vilket reflekteras i vårt breda sortiment av storlekar och passformer. Från XS till 5XL, vårt mål är att varje kvinna ska kunna hitta sin perfekta topp, oavsett kroppsform eller storlek. Välj mellan slim fit för en mer åtsittande look eller loose fit för en avslappnad och bekväm stil.

Något som blivit väldigt populärt på senare tid är Oversized toppar, vill du inte lita igenom här på denna sidan så har vi en egen kategori enbart för dessa.

Skillnad på en damtopp och en T-shirt för damer?

Det vi skulle säga är skillnaden mellan toppar och T-shirts är att en T-shirt är mer en vanlig T-shirt likt herrarnas men när den är anpassad till dam så är snittet i midjan mer inskuret istället för en vanlig unisex T-shirt som i sin skärning är relativt rak.

När det gäller toppar så finns det ett riktigt stort spann på vad man kan tycka är en topp. Vissa kallar en tränings BH för toppar medan andra kallar den som vi gör här på Dunken som en T-shirt fast ofta med vidare krage, kanske med större utbud på detaler så som ärmar och skärningar. Det kan vara allt i från snörningar, sliten rygg eller en djupare urringning. Topparna varierar mer i stil än vad en vanlig T-shirt gör.

Produkter

Handla

Information