Snygga toppar dam

Hitta snygga toppar i dam modell här.

Visa filter

Per sida:
Sida 1 av 7
Sida 1 av 7

Snygga toppar dam.

Vi har här samlat alla våra snygga toppar i denna kategori. Du hittar allt från vanliga bastoppar till snyggare festtoppar eller toppar med tryck. Vi har även de modeller med längre ärmar och lite mer unika modeller.

Om damtoppen.

En topp är lite som en dam T-shirt men med en vidare krage är det som skiljer toppen från T-shirten mest. Men det finns även lite coolare toppar som har snygga tryck eller andra häftiga detaljer som gör att den skiljer lite mer från t-shirten. Då toppen ofta kan ha en lösare modell eller en speciell skärning som gör att man inte kallar det för en t-shirt.

En annan variant av toppen är tubtoppen som inte har någon krage över huvudtaget utan den går under ärmarna och på så sett visar att det inte finns några direkta riktlinjer på vad som är en topp eller ej.

Coola toppar och snygga rocktoppar

Festtoppar med snyggt designade modeller och coola prints är vad du hittar här. Vi försöker få in de absolut coolaste topparna till dig. Här hittar du våra coola toppar med rockiga motiv. Eller vad sägs om Jack Daniels topparna med sin läckra skrift eller våra läckra Alchemy toppar med vida kragar och tryck över hela toppen. Det finns många olika modeller på de olika topparna men snyggare toppar än dessa vi har tror jag inte du hittar på nätet idag.

Är du ute efter Coola toppar och snygga rocktoppar och liknande produkter. Allt vi har på Dunken.se är inom hårdrocks mode, rockinredning och liknande.
Du hittar mängder med kläder som har sin helt egna coola style endast här på Dunken.se.
I menyn uppe till vänster så finner du mer coola produkter.

Produkter

Handla

Information