• Gå med i vårt nyhetsbrev
  • Fri frakt över 800 kr, ord 59 kr

Linnen dam

Här har du alla linnen i dammodell.

Visa filter

Per sida:

 
 

Snygga linnen dam och läckra rocklinnen online

Här har vi samlat allt våra snygga linnen. Du finner allt från snygga linnen med rockmotiv till linnen med lite extra detaljer som kan vara perfekt på fest eller andra tillställningar.

Linne fungerar perfekt att ha under en topp eller annan tröja men även riktigt bra när du har ett linne med tryck då man inte vill dölja det fina trycket. Så är det dags för fest så har du det pefekta linnet här hos oss.

Långa linnen och korta linnen dam

Vi har en del modeller som är extra långa då många inte vill att ett linne ska sluta vid midjan utan köra mer på de extra långa linnen som går ner över rumpan så finns det en hel del att välja på här hos oss. Men vi har ju givetvis korta som funkar liknande magtröjan fast utan ärmar. Det är du själv som väljer stilen och kanske det är snyggare med ett kort linne ibland. Vi har försökt hitta alla möjliga olika varianater till bra kvalité och med ett bra pris.

Modeller av våra linnen

Som du ser ovanför så har vi väldigt många olika modeller på våra linnen. Det finns en hel del med spets på olika ställen. Vissa har spets över hela ryggen vilket ger en härligt genomskinlig känsla men samtidigt klädd. Det är även många olika bredder på axelbanden då vissa endast har ett tunt tygsnöre medans andra är har breda axelband och även med nitar. En sak som alla våra linnen har så är det att dom håller en väldigt hög kvalité vilket vi är väldigt noga med här på Dunken.se.

Stilen på våra linnen är densamma då vi älskar tattoo och hårdrockstryck. Alla våra linnen har en grym attityd och för dig som gillar döskallar så ser du att vi verkligen gillar dessa. Det är inte så många speciella band linnen utan en mer rockig stil över lag.

Att välja ett snyggt linne till fest

När du ska på fest så har du givetvis många val här. Vill du ha ett riktigt läckert hårdrockslinne så givetvis så finns det flera motiv och bandlinnen här men även mer neutrala som inte har en bandtillhörighet men som har den riktigt snygga looken.

Dock har vi väldigt många linnen som passar sig väldigt bra till fest då det kan vara linnen med snyggt skuren rygg, eller andra snygga detaljer som kanske är lite mer diskreta men som gör sig väldigt väl och passar både till fest och kanske när man bara ska iväg på en middag eller likanande. Linnet är ett väldigt praktiskt plagg där du slipper ärmar och känner dig lite svalare men samtidigt är klädd.

 

Produkter

Handla

Information