Magtröjor

Här hittar du alla våra magtröjor.

Visa filter

Per sida:
Sida 1 av 2
Sida 1 av 2

Crop top eller magtröjor online.

Magtröjorna satte fart på riktigt under 90-talet och har sedan dess har trenden magtröja gått i vågor. Under slutet av 10-talet så kunde man se en ökad trend med magtröjor igen och många märken tog in nya fräcka modeller.

Med detta så kunde man se trender med nya modeller av magtröjor i bland annat spetstyg och skjortliknande modeller. Dessa kom aldrig riktigt under 90-talet utan utvecklades från 00-talets och 10-talet mer utvecklade toppar.

Långärmade och kortämrade magtröjor.

När man tänker magtröja så ser man nog ofta en kort topp med sportig look men faktum är att långärmade sweatshirts i korta modeller har också dykt upp mer och mer. Självklart finns de sportiga figurnära magtröjorna kvar men hoodies, jackor och sweatshirts som lämnar magen bar blir allt vanligare.

Coola magtröjor.

Magtröjor i sig visar en stor dos attityd men många av våra magtröjor har även snygga detaljer som gör dom lite extra coola. Det kan vara en snygg korsettsnörning eller öppna axlar som ger magtröjan en extra touch av tuffhet.

Många magtröjor är svarta i tyget och lite rockiga i stilen. Men vi har även magtröjor i andra färger som vita magtröjor och olivgröna korta toppar.

Tighta magtröjor ger en sportig cool look med mycket attityd.

Produkter

Handla

Information