Plus size toppar

Här hittar du alla våra plus size toppar.

Visa filter

Per sida:

Toppar i plus size.

Här hittar du alla våra snygga och rockiga toppar i större storlekar. Vi letar alltid efter kläder som även går i större storlekar då vi vet att det kan vara svårt att hitta snyggt eller rockigt mode i storlekar över XXL. Detta vill vi ändra på. Det ska finnas tillgängligt för alla.

Som du ser ovanför så har vi här samlat allt från rockabilly, rock men även streetwear.

Snygga toppar i stora storlekar.

På Dunken.se så tycker vi inte stilen ska ändras bara för att storlekarna går upp. Tyvärr så är det ju dock så att många klädestillverkare väljer att ha separata kollektioner i plus size, vilket gör att hela utförandena av plaggen ändras i de plagg som går upp i storlekarna. Plagg som ofta inte alls har samma stilrena och snygga look som de man valt att tillverka i de mindre storlekarna.

Detta tycker vi är så fel och därför är vi hela tiden på jakt efter plagg som går upp i "plus size" i samma modell som övriga storlekar. Det vill säga att plaggen finns från XS-S upp till XXL, 3XL, 4XL och 5XL.

Vårt ständiga jagande efter dessa plagg har börjat visa sig ge resultat och vi kan nu presentera ett helt gäng med vrålsnygga toppar i plus size. Här finns alltifrån stilrena enklare toppar till rockiga toppar med tryck.

Även om vi är väldigt nöjda över att kunna erbjuda detta så har vi inte slappnat av. Vi fortsätter jaga vidare och detta är en av de produktkatergorier som kommer fortsätta växa i stadig takt. Vi har bara börjat med vårt sortiment av snygga topppar i stora storlekar.

Rockiga toppar i plus size.

När man tänker rockiga toppar så är det lätt att man i huvudet fastnar på svarta toppar med bandlogotyper på. Men toppar finns med så väldigt många läckra detaljer som gör dom både stilrena men samtidigt rockiga i looken. Mycket handlar om vad man kombinerar toppen med.

Ta till exempel en svart topp med en snygg snörning tillsammans med ett par svarta jeans och du har en mörk rockig look. Kombinera det istället med ett par blå jeans och toppen är plötsligt inte rockig utan istället elegant casual.

Detta gör att du kan använda topparna till många olika stilar samt tillfällen.

Produkter

Handla

Information