Toppar utan tryck

Här hittar du alla våra toppar utan tryck. Många toppar har läckra snörningar eller spetstyg istället för tryck.

Här finns alltifrån retro plagg till stilrena enkla toppar.

Visa filter

Per sida:
Sida 1 av 2
Sida 1 av 2

Snygga toppar till fest.

Vi har ett brett utbud av stilrena toppar som passar till fest såväl som till vardags. Många av våra toppar utan tryck har detaljer som gör topparna unika och gör toppen lite mer än en enkel topp. Detta gör att topparna i kombination med ett par leggings eller jeans lyfter hela stilen och passar perfekt som festtopp.

Så söker du en elegant topp att kunna kombinera med ett par byxor på fest så kommer vårt utbud inte göra dig besviken.

Vill du hellre ha en topp med något läckert tryck så har vi en kategori med bara sådana toppar här.

Stilrena rocktoppar utan tryck.

När man tänker rocktopp så är det lätt att man snöar in sig på en sliten topp med något bandtryck eller liknande. Men faktum är att en svart topp med detaljer som spetstyg, korsettsnörning eller nitar kan vara riktigt snyggt.

Mycket handlar om hur man matchar ihop toppen med en underdel. Ta ett par leggings i konstskinn till en topp med korsettsnörning och du får en riktigt mörk rocklook. Kombinera du det istället med ett par jeans så får du en ganska casual men ändå tuff stil på din look.

Slitna toppar.

Toppar med revor och slitningar gör att ett annars ganska enkelt plagg får en tuff rockig stil. Dessa toppar lyfter egentligen hela stilen så ett par stilrena enkla byxor räcker gott, stilen är redan skapad av den slitna toppen.

Bland slitna toppar finns det både med revor och med tvättat tyg som fått schyssta slitningar i textilen.

Toppar med färg.

Då vårt fokus är rockiga kläder så är man kanske inte förvånad när man ser att majoriteten av våra toppar går i svarta och mörka färger. Men ibland vill man sätta lite mer färg på sin look och vi har därför plockat in en hel del toppar i alla möjliga färger.

Här kan du därför hitta röda toppar, blå toppar, olivgröna toppar, toppar i neonfärger med mera.

Produkter

Handla

Information