• Gå med i vårt nyhetsbrev
  • Fri frakt över 800 kr, ord 59 kr

Träningstoppar

Här hittar du alla våra riktigt snygga träningstoppar och sport-BHar.

Visa filter

Per sida:

Tränings toppar.

Här ovanför så har vi samlat alla våra träningstoppar. Det är dock ett namn som kanske är lite förvirrande då det inte riktigt är en topp utan men en sorts BH vilket är speciellt utformat för att du ska kunna träna utan besvär och att det håller bysten på plats på ett annat sätt än vad en vanlig BH gör och den är dessutom betydligt bekvämare än vad en vanlig BH är. Vissa kallar sig sport-BH och andra träningstopp men i själva verket är det samma sorts produkt.

Dagens träningstopp är en helt annan än vad den startade att vara då det först endast var en BH vilket man kanske inte gärna tränar i utan någon tröja. Nu mer och framförallt våra som du hittar här inne på sidan har snygga mönster som är till för att inte bära något ovanför ifall du inte vill då vi har många som har exakt samma snygga mönster som träningstightsen. Så det ger dig lite mer frihet till att du kan göra dina egna val.

Träningslinnen dam.

Vi har här på samma sätt som topparna ofta ett linne som är riktigt snyggt att kombinera med dina träningstights eller varför inte att ha det på dig under början av passet för att sedan kanske endast ha toppen när du fått upp värmen lite.

Valet är helt ditt men funktionerna finns här för att du ska kunna välja precis hur du väljer att bära dina träningsplagg.

Materialet på både träningslinnena och träningstopparna är gjorda i funktionsmaterial så att dom transporterar ut fukten istället för att låsa in det. Vilket gör att det är betydligt skönare att bära och risken för eksem eller liknande minskar. Du ser mer på varje produkt vad som är speciellt för just det plagget.

Produkter

Handla

Information