• Gå med i vårt nyhetsbrev
  • Fri frakt över 800 kr, ord 59 kr

Trosor utan tryck

Här hittar du alla våra trosor, hipsters och andra underkläder för kvinnor.

Visa filter

Per sida:

Basic underkläder dam.

Vi har samlat alla våra underkläder här som inte har några tryck. Detta endast för att du ska kunna hitta snygga och stilrena underkläder men du hittar här även lite andra snygga underkläder som kanske inte riktigt passar in med tryck på. Vi har här även de så kallade basic underkläderna som du kan hitta lite billigare än när de behöver beredas. Så söker du ett storpack med trosor så har du kommit helt rätt.

Hipsters, trosor eller string?

Kärt barn har många namn och när det gäller underkläder för dam så brukar det oftast samlas under namnet trosa men då det finns väldigt många olika modeller som passar olika ändamål så har de olika modellerna lite olika namn.

Stringtrosa

En stringtrosa är en av de minsta underkläderna och då det inte syns att du har underkläder på dig i tajta byxor. Till exempel leggings eller träningstights brukar det vara mer behagligt att bära string.

Hippsters

Hippsters brukar tyckas vara en lite mer bekväm trosa då den är lite bredare och behagligare och är lite mer som trosan men med bredare tyg på sidan. Denna kan finnas både som låg midja och med en högre midja.

Trosan

Den klassiska trosan är lite av ett mellanting av dessa båda ovanför då den är lite smalare än hipstern men döljer mer än stringtrosan.

Boxertrosa

Sen finns det även en så kallad modell som kallas boxertrosa och det är en motsvarighet till herrarnas boxershorts men i tajtare utförande än vad männens boxershorts är.
 

Produkter

Handla

Information