• Gå med i vårt nyhetsbrev
  • Fri frakt över 800 kr, ord 59 kr

Vintillbehör

Om du är en vinälskare vet du att det är en speciell stund att njuta av ett glas av din favoritvin. Men för att verkligen njuta av upplevelsen finns det några tillbehör som du vill ha till hands. Här hittar du saker som alla vinentusiaster måste ha.

Visa filter

Per sida:

Vintillbehör du inte får missa

Är du en vinälskare som letar efter de perfekta tillbehören för att förbättra din dryckesupplevelse? Då behöver du inte leta längre än till det urval av elektriska korkskruvar, vintillbehörsset, flasklås, vinkylare och luftare som finns på marknaden idag.

Elektriska korkskruvar gör det enkelt att öppna vinflaskor. Med bara en knapptryckning avlägsnas korken utan ansträngning, så att du kan njuta av ditt favoritvin på nolltid. Dessa korkskruvar finns i en mängd olika stilar och utföranden, så att du kan hitta en som passar din personliga smak.

Vintillbehörssatser är ett annat bra val för dem som vill höja sin vinupplevelse. Dessa set innehåller ofta en mängd olika verktyg, t.ex. en vinpropp, hällare och folieskärare, allt snyggt förpackat i ett elegant fodral. De är en utmärkt present till alla vinentusiaster i ditt liv.

Flasklås är ett unikt sätt att hålla ditt vin säkert och tryggt. Dessa lås passar över toppen av flaskan och kräver en nyckel för att låsas upp, vilket säkerställer att ingen kan mixtra med din dyrbara vinsamling. De finns i en mängd olika utföranden, från enkla till utsmyckade, så att du kan hitta ett som passar din stil.

Vinkylare är ett måste för alla vinälskare som vill hålla sitt vin vid den perfekta temperaturen. Dessa kylare finns i en rad olika storlekar och stilar, från kompakta bänkmodeller till större fristående enheter. De kan också vara utformade för att passa specifika flaskstorlekar, t.ex. champagne- eller magnumflaskor.

Vinluftare ett utmärkt sätt att förhöja vinets smak och arom. Dessa enheter fungerar genom att vinet utsätts för luft, vilket gör att det kan andas och frigöra sin fulla potential. De finns i en mängd olika utföranden, från handhållna modeller till eleganta karaffer, vilket gör dem till ett utmärkt tillskott i alla vinälskares samlingar.

Produkter

Handla

Information