• Gå med i vårt nyhetsbrev
  • Fri frakt över 800 kr, ord 59 kr

Husdjur

Välkommen till vår kategori för husdjur! Här hittar du en noggrant utvald samling tillbehör och produkter som är särskilt framtagna för att förenkla och förbättra livet för dina pälsklädda följeslagare.

Per sida:

Husdjurstillbehör

Välkommen till vår Husdjurs-kategori! Här hittar du ett noggrant utvalt sortiment av tillbehör och produkter designade för att underlätta och berika livet för dina husdjur.

Oavsett om du har hundar, katter eller andra sällskapsdjur, erbjuder vi allt från funktionella tillbehör till roliga leksaker som ditt husdjur kommer att älska. Bland våra mest populära produkter finns vår 2-i-1 Godisdispenserleksak för hundar och bilskydd för djur, perfekt för de äventyrslystna husdjursägarna som gärna tar med sina fyrbenta vänner på utflykter.

Dessutom har vi även ett urval av innovativa skötselprodukter, inklusive vår Borste för husdjur med infällbara borst och Hårborttagningsborste för dammsugare, som gör städningen efter ditt husdjur till en bris.

Söker du efter något för att förbättra din hunds fysiska och mentala stimulans? Vår Matta med spel och belöningar till husdjur och Olfaktorisk matta för husdjur kan vara exakt vad du behöver.

Produkter

Handla

Information