• Gå med i vårt nyhetsbrev
  • Fri frakt över 800 kr, ord 59 kr

Coola sängkläder, filtar och kuddar

Här hittar du allt inom sängkläder. Det finns allt från coola sängkläder, snygga filtar till coola kuddar.

Per sida:

Coola sängkläder!

Här hittar du alla våra riktigt coola sängkläder med snygga döskalle eller tattoo motiv som är gjorda för en riktig rockares hem. Varje produkt har sin speciella stil men en sak har alla gemensamt. De kommer nämligen ge hela ditt hem en riktigt rockig och härlig känsla.
 

Rockiga filtar.

Våra snygga och rockiga filtar i fleece är i fantastisk kvalité och är det perfekta tillbehöret i din soffa. Som du kan se så finns det både helt vanlig svartvit fleece filt samt en med döskalle fjäril med stjärnor. Du kommer verkligen inte bli besviken ifall du köper en av dessa snygga och praktiska filtar.
 

Sängöverkast med döskallar.

Våra coola sängöverkast är tunna och härliga i kvalitén med riktigt grymma motiv. Välj ett i döskallar eller med härlig rockig stil. Du får väldigt många möjligheter att pynta din gamla säng och det är ett väldigt enkelt sätt att få lite stil i ditt sovrum genom att välja ett snyggt sängöverkast.

Sätt stilen på ditt hem.

Här har du en riktigt stor möjlighet att sätta präglen på hur du lever och hur du själv vill ha det runt om dig. Gillar du själva rockstilen så ska du ju givetvis även ha detta i form av filtar eller varför inte sova gott under ett riktigt rocktäcke?

Här har du all möjlighet till att själv välja och vraka mellan alla snygga inredningsdetaljer som vi har här.

Att bära rockkläder är en sak men att leva och andas rock är en annan.

Produkter

Handla

Information