Smarta saker och prylar

Här hittar du mängder med smarta saker. Något som är en gemensam nämnare är att det är smarta prylar som kan göra att det förenklar din vardag.

Visa filter

Per sida:
Sida 1 av 4
Sida 1 av 4

Smarta saker och gadgets.

Vi har här samlat många olika men roliga produkter som kan förenkla din vardag. Det kan vara allt från leksaker till smidiga lösningar när du ska iväg att resa. Möjligheterna är många men vi tror att du kommer hitta något roligt här men även kanske en perfekt present till någon.

Vi har här roliga och smarta saker till dina husdjur, kanske för att hålla bort skadedjur eller varöfr inte saker som helt enkelt bara är riktigt snygga eller förenklar din vardag på ett eller annat sätt. Det finns många saker här för din hälsa och även exempel som automatiska tvålpumpar som är fantastiska design, slipper sprida bakterier då man slipper röra dom och gör samtidigt din vardag lite enklare då det enda du behöver göra är att sträcka fram handen till tvålen.

Smarta saker till resan.

Du hittar här på denna sidan en hel del riktigt praktiska saker som är bra att ha med på resan. Till exempel ifall du ska flyga eller sitta i en buss så finns det allt från färdiga reseset till att du har en skön resekudde eller ögonbindel för att kunna få lite mörkt när du ska sova på resan.

Är du istället en friluvsmänniska så kan det vara bättre med en vattenrenare eller andra smarta prylar. Vi hoppas du hittar det du söker efter här till din resa.

Fyndiga prylar till hemmet.

Vi har även en hel del snygga och riktigt fyndiga prylar här till ditt hem som kanske är det vi har absolut mest av här i kategorin. Det kan vara en ölhink med LED och högtalare. Varför inte sätta ut den på bordet på sommaren när du ska ha en liten fest så har du ljus, musik samtidigt som du kan ha drickan kyld.

Så när du är i denna kategorin så rekomenderar vi dig att du verkligen går in och kollar på produkten. Det är inte alltid vad det ser ut och vara utan kan vara med mängder av smarta och fyndiga tillägg.

Produkter

Handla

Information