Strand & pool

Här hittar du alla pooltillbehör och produkter som du kan ha på stranden i sommar!
 

Per sida:

Nu är det dags för sol och bad!

Självklart så har vi ett stort utbud med badprodukter så att du ska kunna få din sommar helt perfekt. Vem vill inte ha en liggmadrass i form av en bajskorv eller en anka som flyter omkring med din dricka. Svaret är givetvis alla vill ha det och här hittar du det som gör din sommar helt fantastisk. Du kan hitta allt från uppblåsbara luftmadrasser i snygga och roliga former till de mer praktiska brickorna eller burkhållarna som flyter omkring i badet.

Badlakan med snygga tryck.

Vi har ju givetvis inte bara roliga badprylar och liknande utan vi har ju även snygga badlakan som gör din plats på stranden helt unik. Så kolla in alla våra snygga badlakan som vi har här på denna sidan.

Men ta dig ann sommaren med stil.

Utöver alla roliga badprodukter som du kan hitta här så finns annat roligt som hör sommaren till. Då vi har lite allt möjligt som kan passa bra till denna tiden på året. Varför inte kombinerade saker som högtalare med LED-Belysning och som samtidigt fungerar perfekt som dryckeskyl.

Kolla in alla smarta och roliga prylar som hör sommaren till. Men missa inte alla våra snygga badkläder som du kan hitta här för herr och här för dam.

Produkter

Handla

Information