• Gå med i vårt nyhetsbrev
  • Fri frakt över 800 kr, ord 59 kr

Herrbyxor

Här har vi samlat våra herrbyxor och det är ett väldigt blandat sortiment med alltifrån slim fit jeans, jeans med regular fit, militärbyxor, kamouflagebyxor och cargo byxor.

Visa filter

Per sida:
Sida 1 av 5
Sida 1 av 5

Coola jeans och byxor herr online

Här hittar du våra coola jeans och vi har dom till riktigt bra priser. Vi har valt
att köpa in coola jeans som har en prisklass under 1000kr för att vi vill inte
att ett märke ska göra att dom kostar så mycket. Vi har läckert slitna jeans, vanliga blå jeans och snygga militärbyxor för att nämna något i vårt sortiment. Saknar du någon modell eller storlek är det bara att säga till så kan vi säkert ta in mer av just den sorten.

Är du ute efter Coola jeans och byxor herr online och liknande produkter. Allt vi har på Dunken.se är inom hårdrocks mode, rockinredning och liknande.
Du hittar mängder med kläder som har sin helt egna coola style endast här på Dunken.se.
I menyn uppe till vänster så finner du mer coola produkter.

Herrbyxor stora storlekar.

Har man en lite större storlek så är det ingen hemlighet att det kan vara svårt att hitta snygga kläder i de lite större storlekarna. Vi vill kunna erbjuda våra kläder till precis alla och det är ett av våra mål när vi arbetar med vårt sortiment.

Vi försöker därför alltid erbjuda alla storlekar som tillverkarna valt att tillverka kläderna i och vi försöker även trycka på våra leverantörer att våga prova ta fram sina kläder i större storlekar.

Vi har ett helt gäng olika herrbyxor i stora storlekar och storlekarna går då upp i 3XL, 4XL, 5XL, 6XL och 7XL. Många av dessa byxor är väldigt rymliga byxor med en loose fit.

Vi kommer fortsätta jobba med att bredda vårt sortiment av herrbyxor i stora storlekar.

Kamouflagebyxor och militärbyxor.

I vårt sortiment av herrbyxor så hittar man ett helt gäng av militärbyxor och flera av dom är tillverkade i kamouflagemönster. Kamouflagebyxorna eller militärbyxorna är många gånger tillverkade i ett så kallat ripstop-tyg vilket innebär att tyget har ett väldigt diskret rutmönster i strukturen.

Ripstop är en sorts teknik i framställandet av tyger där tyget har förstärkande trådar invävt i ett rutnät. Detta gör hela väven väldigt starkt och förhindrar att tyget rivs upp vid skada.

I vårt sortiment av kamouflagebyxor och militärbyxor så finns det både de byxor som är trogna sitt original av militärbyxa och därav utrustade med de funktioner som en äkta militärbyxa behövt ha. Dessa är inte utformade med moderna egenskaper för att funka som ett modeplagg utan snarare gjorda för att fylla funktion vid påfrestningar.

Sedan har vi även ett helt gäng med militärbyxor och kamouflagebyxor där man tagit inspiration av de klassiska militärbyxorna och skapat ett modeplagg av det. Här har man till exempel byxor med resår vid midja och benslut samt en med insydd passform runt ben och lår.

Herrbyxor med resår.

Något som har blivit väldigt populärt under 2000-talet är herrjeans och andra herrbyxor som har samma look som originalet men istället för en standard midja med möjlighet till att använda ett skärp så har byxorna en resår i midjan.

Många gånger har även byxorna resår vid bensluten också och byxorna blir då väldigt likt den lösning vi kan återfinna på klassiska mjukisbyxor. Detta ger både en modern still på byxan men också en väldigt bra passform som gör att byxorna hålls uppe även vid avsaknad av bälte.

Cargobyxor herr online.

Cargobyxans ursprung kommer inte överraskande nog från militärbyxorna och byxorna kallas även i vissa fall för combatbyxa. Dessa byxor har från början en loose fit och togs fram med de funktioner som krävdes för att passa det syfte en militärbyxa behövde ha.

Senare togs byxorna fram för att användas som en friluftsbyxa, jaktbyxa eller för andra typer utomhusaktiviteter där man krävde lite funktioner på byxan.

Det som man känner igen cargobyxan på är den lösa passformen och en större mängd fickor vid byxans ben. Till skillnad från den klassiska femficksmodellen så har cargobyxan stora påsydda fickor på byxans lår och det är inte helt ovanligt att dessa fickor har ytterligare små fickor utanpå de stora fickorna.

Ofta så har cargobyxan en snörning vid bensluten som man kan dra åt för att inte byxan ska gå ner under fötterna. De nya modernare versioner av cargobyxan finns dock både med öppen kant och med resår vid benslutet.

Produkter

Handla

Information