Hoodies med tryck herr

Visa filter

Per sida:
Sida 1 av 7
Sida 1 av 7

 

Hoodies med tryck

Hoodies med tryck blir alltmer populära, mycket tack vare den variation på modeller och tryck som finns. De är inte bara snygga och talande, utan det är verkligen skönt att kunna krypa in i en hoodie och bara dra luvan över huvudet, oavsett om du sitter och myser hemma i soffan eller om du är utomhus och det kanske börjar smådugga lite. Här på Dunken hittar du gott om coola hoodies med tryck som kommer att uppskattas oavsett tillfälle och plats.

Hoodies med tryck för alla män

I denna kategori hittar du snygga luvtröjor för alla män, herrar och grabbar. De finns i en rad snygga färger och från kända varumärken. Det är trycken på tröjorna som gör dessa hoodies unika. Här hittar du allt från enklare tryck till mer avancerade flerfärgade tryck som täcker hela tröjan. Är du intresserad av kändisar och loggor kommer du hitta ett flertal modeller med karakteristiska loggor från kända musikband eller foton från populära filmkaraktärer. Om du gillar tecknat och serietidningar kommer du inte bli besviken. Det finns ett flertal tröjor med både bilder och loggor från kända figurer. Vårt utbud är välsorterat och du kan enkelt hitta bland våra hoodies med tryck.

Om du gillar att dra på dig en huvtröja kommer du hitta en som passar för varje tillfälle och varje outfit, dressat eller vardags. Om du klickar på en specifik produkt kommer du till dess sida där du kan läsa mer om materialet, se större bilder på trycket och få information om leveranstiden bland mycket annat. Här på Dunken har vi också en medlemsklubb som det är helt gratis att gå med i. Som medlem får du gott om förmåner precis så som det ska vara när du är med i en kundklubb.

Hitta rätt storlek och modell bland hoodies med tryck

Många kan uppleva att det är svårt att hitta hoodies med tryck i större storlekar, något som vi har tänkt till om. När du scrollar igenom utbudet kommer du att se att det finns både standardstorlekar och plusstorlekar. Men ibland handlar det inte bara om storleken utan även vilken passform eller modell som tröjan har. Bland våra tröjor i webbshopen finns allt från lite vidare modeller till hoodies med en tajtare passform eller en längre variant. Här finns helt enkelt någonting för alla som gillar tuffa huvtröjor med tryck till bra priser.

En finess du kommer att upptäcka när du scrollar bland våra produkter är att du kan sortera dem utifrån olika saker, inte bara vad populärast, namn, pris och senast inlagda, utan du kan även sortera utifrån storlek så att du endast ser vilka tröjor som finns i din storlek. På Dunken försöker vi göra shoppingen enkel för dig så filtrering efter storlek och annat är inte allt som kan hjälpa dig att göra rätt val. När du scrollar igenom utbudet kan du också se recensioner och betyg från andra kunder på de olika varorna. Det kan vara lite hjälp på vägen om du är villrådig.

Hoodies med tryck det rockar om

Om du letar efter en hoodie med ett tryck från ditt favoritband eller din favoritartist då har du kommit till rätt plats. Bland våra hoodies kan du hitta gott om tryck från kända artister, grupper eller deras logga, och har du tur hittar du kanske en luvtröja med just din favoritgrupp eller favoritartist! De flesta kommer från rockscenen, vilket är en del av den tuffa attityden vi har här på Dunken.

En snygg hoodie med tryck är ett måste om du till exempel ska gå på konsert. T-shirts med olika tryck på rockband har länge varit populärt, och nu gäller det även band hoodies, så om du inte redan har en kan det vara läge att köpa en nu. Vill du ha en lite diskretare till vardags eller på jobbet kan du välja en med bara loggan, känner du däremot att det passar med lite mer attityd välj en med maffiga tryck med foton av din favoritartist eller band. Här finns tryck med bland annat:

  • Motörhead

  • KISS

  • Aerosmith

  • Jimi Hendrix

När hoodies med tryck från film och TV lockar

Förutom hoodies som har tryck från musiker och band har vi också ett brett utbud av hoodies med häftiga tryck från filmer och TV-serier. Du kanske har en favorithjälte från filmernas värld eller diggar någon ärkefiende i en serie, vad är då bättre än en tuff hoodie med ett läckert tryck? Här hos Dunken hittar du ett stort antal alternativ med olika tryck från flera av de stora filmerna och TV-serierna.

Oavsett om det är boven eller hjälten du gillar så kolla in vårt sortiment och se om vi har just det trycket du letar efter. Det kanske är Batman som är din stora hjälte eller så har du följt The Walking Dead från allra första början? För visst är film och TV en stor del av vår vardag och vad passar då bättre än en hoodie med tryck. Varför inte välja någon av:

  • Batman

  • The Walking Dead

  • Sons of Anarchy

  • Deadpool

Hoodies med klassiska tuffa tryck

Men du kanske inte är en person som är så mycket för film- och musikvärlden, då finns det snygga och sköna huvtröjor med klassiska citat och roliga figurer att välja bland istället. Vad sägs om en hoodie med ett Jack in the Box-tryck? Eller en med en tuff version av Spader Kung på? Detta är bara några exempel på vad du kan hitta när du scrollar på sidan. Vi har även ett urval av snygga hoodies med drakar i både svartvitt och färg, ett måste att spana in. Tänk dock på att vårt utbud uppdateras regelbundet och att varor kan utgå.

En sak kan du i alla fall räkna med och det är att Dunken har hoodies som passar alla som vill ha det lilla extra och det finns ett stort utbud huvtröjor för dig att välja mellan. Våra hoodies är gjorda av mjuka, sköna material och du kan alltid räkna med att det är enkelt att handla hos oss. Så om du ändå scrollar runt bland våra huvtröjor, ta gärna en titt på det övriga sortimentet med tuffa kläder och accessoarer.

Produkter

Handla

Information