• Gå med i vårt nyhetsbrev
  • Fri frakt över 800 kr, ord 59 kr

Plus size hoodies

Visa filter

Per sida:
Sida 1 av 2
Sida 1 av 2

 

Plus size hoodies

En hoodie är alltid rätt, både en sval sommarkväll efter en dag på stranden och under vinterjackan när det är ruskigt kallt. Men är du plus size är det inte alltid lätt att hitta snygga hoodies. Det har vi försökt åtgärda här på Dunken och här kommer du hitta en rad olika tröjor i plus size-storlekar i tuffa och snygga modeller. De plus size hoodies som finns i sortimentet kommer i flera olika varianter, färger och med olika passform. Du kan välja bland huvtröjor både med och utan tryck, och vi har också huvudtröjor med dragkedja i plus size. Vår webbshop är fylld med häftiga kläder för alla stilar och alla plånböcker. Så vill du ha hoodies med attityd, ta en titt i vårt sortiment!

Plus size hoodies upp till storlek 5XL

När det kommer till våra större storlekar här på Dunken så pratar vi inte om storlekar som XL och XXL. Här hittar du hoodies som går ända upp till storlek 5XL. Det finns allt från klassiska stilrena snitt på huvtröjor och längre varianter till moderna tajta modeller. Här finns hoodies som passar till jeansen eller shortsen på en sommarutflykt men även huvtröjor i stora storlekar som du kan ha som en jacka till jobbet med en snygg skjorta under.

Dock finns inte alla våra huvtröjor i stora storlekar ända upp till storlek 5XL, men det ser du enkelt redan när du scrollar bland produkterna. Dessutom finns där några luvtröjor som endast finns i de största storlekarna, alltså från 3XL och uppåt. När du ändå är i gång att kolla XL-plus så ta en titt på vårt övriga utbud av plus size-kläder som till exempel t-shirts, jeans och jackor för att matcha din huvtröja med.

Plus size hoodies med tryck

Hur många gånger har du kollat i en webbutik eller fysisk butik och sett en riktigt snygg hoodie med tryck, bara för att inse att den inte finns i din storlek? Oftast finns standardstorlekar men sällan över XL. Därför har vi valt att inte bara erbjuda en mångfald av hoodies med olika tryck, utan även många olika storlekar, fler än du hittar i vanliga butiker. Det är inte bara sköna tröjor med tryck i härliga material utan många av dem har riktigt coola motiv som ger dig stil och attityd.

Motiven är inte bara coola, det finns även ett brett spann av vad motiven föreställer. Här kan du hitta enklare tryck med loggor och tryck med citat. Men det finns även maffiga och imponerande motiv från film och TV samt givetvis häftiga tryck från musikvärlden. Så oavsett om du är lite bredare eller längre kommer du att hitta modeller med tryck, både med och utan dragkedja. Exempel på tryck som plus size hoodies har är:

  • Rolling Stones

  • Deadpool

  • The Godfather

Plus size hoodies där modellen får tala

Självklart finns det hoodies utan tryck i stora storlekar, allt för att tillmötesgå alla kunders önskemål och smak. Om du letar efter en enfärgad hoodie i den enkla, klassiska stilen finns ett flertal snygga modeller i vintagestil eller huvtröjor som har både en kort och lång ärm, blir som två tröjor i en. Det finns också snygga huvtröjor med olika färger och sydda mönster om du känner att enfärgat i svart och grått inte är din melodi. Vill du gå steget längre hittar du givetvis tuffa luvtröjor i sportigare modeller, perfekta om du ska lira lite basket med grannen, ta en löprunda eller att dra på dig under grillkvällen.

Om du är ute efter en huvtröja men vill kunna använda den lite mer flexibelt finns hoodies med zip i stora storlekar, även dessa finns i olika färger som till exempel svart, vitt och rött. Snyggt till ett par chinos på jobbet. Hos Dunken finns alltid hoodies med moderna mönster, design och färger, det kan vara allt från coola kamouflagefärgade tröjor till insydda mönster som gör hoodien unik. Tänk dock på att sortimentet kan förändras med tiden och modeller byts ut och sortimentet kompletteras med nyheter med jämna mellanrum.

Hitta rätt lätt bland plus size hoodies

För att det ska bli så enkelt som möjligt att hitta bland de lite större storlekarna och modellerna kan du sortera och filtrera i utbudet. Vet du att du behöver 3XL kan du välja det och då kommer bara modeller upp som finns i den storleken. Du kan även välja att sortera utifrån varumärken, vilka tröjor som är populärast, efter högsta och lägsta pris samt utifrån de luvtröjor som senast blev tillagda.

Om du inte riktigt kan bestämma dig eller vill få lite smakråd finns även möjligheten att stjärnmärka produkter som du är intresserad av för att sedan komma tillbaka och bestämma dig för vilken eller vilka du vill köpa. Kolla även in vad våra kunder har gett för betyg på de olika tröjorna, det kanske kan ge dig lite hjälp på traven.

Enkelt att handla plus size hoodies i webbshopen

När du handlar en hoodie hos oss på Dunken så behöver du inte oroa dig för krångliga frakter. Här är det smidigt och du kan räkna med låga fraktkostnader. Du hittar lagerstatus under alla produkter vi har, vilket gör det enkelt att se leveranstid och status. Vissa varor kan skickas från lagret direkt medan andra har en något längre leveranstid.

För mer information klickar du bara på modellen du är intresserad av, där hittar du bilder, information om material och mycket annat. Välj storlek, eventuell färg och lägg i varukorgen. Det kan inte bli enklare. Här på Dunken är vi måna om våra kunder oavsett vad det gäller och vi vill att du enkelt ska kunna handla våra häftiga hoodies med attityd, så varför inte kolla in vårt utbud redan idag.

Produkter

Handla

Information