• Gå med i vårt nyhetsbrev
  • Fri frakt över 800 kr, ord 59 kr

Vårjackor herr

Vårt omfattande sortiment av vårjackor för herr erbjuder allt från funktionella softshelljackor till klassiska harringtonjackor och trendiga bomberjackor, perfekta för att möta vårens växlande klimat med stil. 

Här kan du leta dig igenom ett brett utbud av material och designs, från varma jackor med avtagbart foder till lätt fodrade modeller, för att hitta den idealiska kombinationen av funktionalitet och mode för din vårlook.

Visa filter

Per sida:
Sida 1 av 5
Sida 1 av 5

 
 

Vårjackor herr

Finns det något bättre än när man får hänga undan de tunga vinterkläderna och plocka ut sin vårjacka, som både skyddar mot vårens oberäkneliga väder och tillför stil till din outfit. Vinterjackans viktigast syfte är funktionen att hålla dig varm under årets kallaste månader. Men när vårjackan kommer fram så kan vi lätta lite på funktionerna och istället fokusera på vilken stil vi vill sätta. 

Vårt breda sortiment av herrjackor erbjuder allt från funktionella softshelljackor till klassiska harringtonjackor och trendiga tunna bomberjackor, designade för att sticka ut i mängden och erbjuda något för varje smak och tillfälle. Här kan du sväva iväg i våra olika stilar, material och färger, från varma jackor med avtagbart foder till lätt fodrade modeller för de kyligare vårdagarna, och upptäck din nya favoritjacka hos oss.

Vad räknas som vårjacka?

När det kommer till vårjackor så är det lite tvetydigt vad som man kan definiera som just vårjacka. Det hela görs ju inte lättare av att vårt land är så pass avlångt att delar av landet fortfarande ligger i snö när andra delar nästan kan börja ligga och sola i de redan gröna trädgårdarna.

I början på våren är det ofta väldigt kallt medan i slutet är det nästan sommarvärme. Men vi har dragit gränsen att börja kalla det vårjacka när fodret är lite lättare och tunnare än på vinterjackorna men samtidigt så går även vårjackan till i princip ofodrade jackor. 

Tidlösa och funktionella vårjackor

Vårkollektionen av herrjackor är anpassad att möta de skiftande behoven under vårsäsongen, med alternativ som lämpar sig väl för såväl stadsliv som friluftsaktiviteter. Bland vårt utbud hittar du allt från slitstarka militärjackor, som bär på en historia lika tidlös som John Lennons ikoniska stil, till mjuka fleecejackor med praktiska detaljer och jeansjackor som aldrig tycks gå ur modet. 

Några av våra jackor är utrustade med funktionella detaljer som avtagbart foder och är anpassade för att hantera vårvädrets alla nycker. Vare sig du behöver en jacka för en frisk vårmorgon eller en lättare variant för soliga eftermiddagar, har vi det perfekta valet för dig.

Matcha din vårjacka

Vårjackan är inte bara praktisk – den är också en central del av din vårstil. Våra jackor kan enkelt matchas med allt från jeans och sneakers till mer uppklädda byxor och skor för en mångsidig look.

Välj en klassisk harringtonjacka för en tidlös stil, en tunn bomberjacka för en modern twist, eller en funktionell softshelljacka för dagar då vädret ställer till det. I vårt sortiment finns även vindjackor och lumberjackor som erbjuder både rätt typ av skydd och samtidigt håller din stil under vårens alla dagar.

Hitta rätt vårjacka

Med så många stilar att välja mellan är det viktigt att hitta den rätta vårjackan som inte bara passar dina behov utan också kan komplettera din personliga stil. Vi erbjuder jackor i en rad olika material, från slitstarka tyger till mjuka och bekväma fleece, samt i en mängd olika färger och mönster. Varje jacka i vårt sortiment är noga utvald för sin kvalitet och design, och under produktbeskrivningarna hittar du all information du behöver för att göra ett informerat val.

Ett brett utbud av storlekar

Vi förstår vikten av att hitta en jacka som sitter perfekt, och därför erbjuder vi ett brett utbud av storlekar, från de minsta till plusstorlekar upp till . Oavsett din storlek eller kroppsform har vi en vårjacka som kommer att passa dig perfekt, och vi strävar efter att inkludera modeller som kompletterar alla typer av kroppstyper.

Därför är vi väldigt stolta av att kunna erbjuda just vårjackor mellan storlekarna S, M, L, XL, XXL, 3XL, 4XL, 5XL, 6XL och 7XL. 

Kläderna ska anpassa sig efter kroppstypen. Inte tvärtom! 

Vår strävan är att erbjuda ett brett och varierat utbud av vårjackor som passar alla stilar och behov. Med vårt urval av jackor i olika prisklasser och storlekar kan alla hitta något som passar och faller i smaken.

 

Produkter

Handla

Information