• Gå med i vårt nyhetsbrev
 • Fri frakt över 800 kr, ord 59 kr

Västar herr

Utforska vårt omfattande sortiment av herrvästar på Dunken.se.

Från lättviktiga vår- och sommarvästar till varma fodrade västar och taktiska västar med MOLLE-öglor. Hitta den perfekta västen för alla årstider och aktiviteter.

Visa filter

Per sida:

Köpa Väst-jacka Online

På Dunken.se hittar du ett brett sortiment av herrvästar anpassade för olika behov och väderförhållanden. Västar är ett utmärkt val för den som söker flexibilitet och rörelsefrihet, samtidigt som kroppen hålls varm. Utforska våra tunna västar för mildare väder samt tjockt fodrade alternativ för kyligare dagar.

Vi har även ett sortiment av taktiska västar med mängder av fickor eller MOLLE-öglor där du själv kan fästa de moduler som passar för ditt behov.

Friluftsvästarna vi erbjuder är försedda med smarta funktioner och flertalet stora fickor. 

Olika Typer av Västar

Vi erbjuder allt från funktionella fiskevästar och kroppsnära fritidsvästar till stilrena dunvästar och robusta jeansvästar. Varje typ av väst har sina unika egenskaper, vare sig det gäller isoleringsförmåga, funktionalitet eller modeuttryck.

Här är några exempel på olika typer av västar:

 • Västjacka
 • Fodrade västar
 • Jeansvästar
 • Taktiska militära västar
 • Fritidsvästar
 • Jägarvästar
 • Fiskevästar
 • Flanellvästar
 • Teddyvästar
   

Fodrade Västar för Herr

Våra fodrade västar är idealiska för kyliga dagar under hösten, vintern och tidig vår. Utformade för att erbjuda värme utan att begränsa din rörlighet, dessa västar är perfekta för aktiviteter där du behöver hålla dig varm men ändå rörlig.

Den varmt fodrade västen är perfekt för mellansäsongerna, då den håller kroppen varm samtidigt som den lämnar utrymme för rörelse.

Jeansvästar - En Rockig Klassiker

En jeansväst är ett plagg som fungerar som en väst tillverkad i denim, vilket är samma robusta bomullstyg som används för att göra jeans. Den är ärmlos och oftast utrustad med knappar framtill, och kan ha fickor liknande de på jeansjackor.

Jeansvästar är populära inom många stilar och subkulturer och kan bäras både som ett modernt och ett funktionellt plagg. 

Jeansvästen är alltså en tidlös klassiker som aldrig går ur modet. Perfekt för att skapa en avslappnad, rockig look, dessa västar kan också anpassas med patches och emblem för att reflektera din personliga stil. Bär dem över en hoodie eller flanellskjorta för en ikonisk outfit.

Taktiska Västar med MOLLE-öglor

En taktisk väst är en typ av skyddsväst som ofta används av militär, polis och andra säkerhetsstyrkor. Den är designad för att vara funktionell och modulär, med flera fickor och fästen för att bära utrustning såsom ammunition, kommunikationsutrustning, första hjälpen-material.

Taktiska västar är gjorda för att vara robusta och tåliga, vanligtvis tillverkade av höghållfasta material som nylon eller andra syntetiska fibrer. De är utformade för att ge maximal rörlighet samtidigt som de erbjuder organisatoriska lösningar för nödvändig utrustning i fält. Anpassningsförmåga är en nyckelfunktion, och många taktiska västar kommer med Molle-system (Modular Lightweight Load-carrying Equipment) som tillåter användaren att anpassa västens konfiguration efter personliga behov och uppdragspecifika krav.

För den äventyrslystna eller den professionella användaren erbjuder vi taktiska västar utrustade med MOLLE-öglor för maximal funktionalitet. Dessa västar är designade för att bära all nödvändig utrustning och tillbehör, perfekt för hiking, camping, eller professionellt bruk.

Hitta Rätt Storlek i Herrväst

Att välja rätt storlek är avgörande för komforten. En väst som är för stor eller för liten kan påverka hur plagg och lager fungerar tillsammans.

Vi erbjuder detaljerade storleksguider på varje produktsida för att hjälpa dig hitta den perfekta passformen, och vår kundservice står alltid redo att svara på dina frågor.

Produkter

Handla

Information