Västar herr

Här hittar du vårt snygga och breda sortiment för västar. Här finns västar för alla årstider.

Visa filter

Per sida:

 

Köp västar för herr online

Hos oss hittar du ett brett sortiment av västar för herr. Här finns alltifrån tunnare västar och jeansvästar till rejält fodrade västar för höst och vinter. Västar är egentligen ett samlingsnamn för jackor där man plockat bort ärmarna för att plagget ska ge en praktisk rörlighet.

Genom att ha på dig en väst så håller du kroppen varm, men den fria rörligheten för ärmarna finns kvar.

Det är helt enkelt ett smidigt och praktiskt plagg att bära när du behöver vill kunna röra dig fritt och inte bli för varm.

Tunna västar för herr

Under vår och sommar så är västarna perfekta. En tid där man kanske inte vill klä sig i isolerande jackor men samtidigt behöver hålla kroppen varm. Då är västen det perfekta utomhusplagget, med sina fria ärmar men ändå extra lager tyg över kroppen.

Här finns flera olika typer av västar att välja mellan. Bland annat så kan man titta på en praktisk fiskeväst med funktionella fickor, en fritidsväst som sitter kroppsnära eller varför inte den klassiska jeansvästen. Denna kan du ju även komplettera med lite tuffa patches från dina favoritspelningar.

Varma fodrade västar för herr

Under vintern och framförallt hösten så är fodrade västar populära. Blir det inte allt för kallt så kan det ofta räcka med att kroppen håller sig varm. Vill du då kunna röra på dig lite så är västen helt perfekt.

Hos oss hittar du flera olika fodrade västar med alltifrån dunjackor utan ärmar och mer funktionella arbetsvästar med stoppning.

Produkter

Handla

Information