• Gå med i vårt nyhetsbrev
  • Fri frakt över 800 kr, ord 59 kr

Vindjackor herr

Här hittar du ett brett sortiment av herrjackor som klarar att stå emot vind. Vindjackorna har både ett vindavvisande material samt smarta funktioner som hindrar den kalla luften från att strömma in under jackan och kyla ner din kropp.

Visa filter

Per sida:
Sida 1 av 2
Sida 1 av 2

 
 

Vindjackor för herr

I vårt breda sortiment av vindjackor så hittar du både tunna ofodrade vindjackor samt varma fodrade vindjackor. Förutom att vindjackorna är bra på att stå emot just vind så har de vindtäta materialen också en god vattenavvisande förmåga. Så många gånger får man en regn- och vindjacka i samma jacka.

Söker du efter en jacka som klarar kraftigare regn under flera timmar så ska du titta in våra regnjackor för herr. Men vindjackorna är även de väldigt funktionella när det kommer till att hålla kroppen torr vid vardagligt använde och normalt regn.

Ofodrade Vindjackor

Våra ofodrade vindjackor är det perfekta valet för de dagar då du behöver ett lätt lager skydd mot vinden. Dessa jackor är tillräckligt tunna för att bäras bekvämt över andra plagg utan att addera onödig bulk.

Fodrade Vindjackor

För kallare dagar erbjuder vi ett brett urval av fodrade vindjackor. Dessa jackor kombinerar vindtåligt material med ett varmt foder, vilket ger ett effektivt skydd mot kyligt väder. Oavsett om du föredrar syntetiskt foder eller naturligt fleecefoder, hittar du en modell som håller dig varm och bekväm.

Tekniska Funktioner

Våra vindjackor är utrustade med en rad smarta funktioner för att öka din komfort och funktionalitet. Detta inkluderar allt från justerbara huvor och muddar till ventilerande paneler och praktiska fickor. Dessa funktioner är noga genomtänkta för att möta de behov som uppstår i olika väderförhållanden och aktiviteter.

Vindtåligt Material

Vindjackorna i vårt sortiment är tillverkade av högkvalitativa material som effektivt står emot kall vind, vilket är avgörande för att behålla kroppsvärmen under blåsiga dagar. Materialen är noggrant utvalda för att erbjuda maximalt skydd samtidigt som de behåller en lätt och bekväm känsla.

Vattenavvisande Egenskaper

Förutom att vara vindtåliga är många av våra vindjackor även utrustade med vattenavvisande egenskaper. Detta gör dem till ett utmärkt val för dagar då du kan råka ut för lättare regnskurar. För längre perioder av kraftigt regn rekommenderar vi dock att du kompletterar med en specifik regnjacka.

Mångsidig Design

Våra vindjackor är designade med både funktionalitet och stil i åtanke. Oavsett om du är ute efter en sportig look för dina utomhusaktiviteter eller en mer polerad stil för stadslivet, hittar du en jacka som passar just dina behov. Den mångsidiga designen gör att våra vindjackor enkelt kan integreras i olika outfits, vilket gör dem till ett praktiskt val för varje tillfälle.

Produkter

Handla

Information