• Gå med i vårt nyhetsbrev
  • Fri frakt över 800 kr, ord 59 kr

Vinterjackor herr

Bläddra igenom vårt omfattande sortiment av vinterjackor för herr, designade för att hålla dig varm under årets kallaste månader.

Oavsett om du behöver skydd mot hård vinterkyla eller söker en trendig jacka för stadslivet, har vi ett varierat urval som passar alla behov. Med tjockt foder och tekniska funktioner anpassade för olika klimat, garanterar våra vinterjackor både stil och funktionalitet.

Visa filter

Per sida:
Sida 1 av 3
Sida 1 av 3

Vinterjackor herr

Här har vi samlat alla våra vinterjackor för herr. Har du varit inne och läst på våra andra kategorier för herrjackor så pratar vi mycket om jackornas foder. Vinterjackorna är inget undantag, då mängden stoppning i fodret samt tekniska funktioner i fodret är det som gör en vinterjacka till just en jacka för vintern. 

Vilken typ av vinterjacka man behöver avgörs många gånger på vart man bor rent geografiskt och då vad det innebär med vinter eller inte. Vi har stora delar i vårt land där det nästan aldrig är under nollan men ännu större delar där det är från -10 grader konstant. Då är det rätt stor skillnad på vad som krävs av jackan och vilka tekniska funktioner man kan tänkas behöva på sin jacka under denna säsong.

Vi har här samlat alla som vi anser ha ett tillräckligt varmt foder för att kunna definieras som en vinterjacka i herrmodell. För att se deras specifika utförande så är det bara att kolla in produktbeskrivningen på jackan du är nyfiken på.

Bläddra igenom våra vinterjackor för herr på Dunken.se

Välkommen till Dunken.se, din webbutik för att hitta den perfekta vinterjackan som håller dig både varm och stilren under de kallaste månaderna. Vårt urval av herrvinterjackor är noggrant utvald för att möta varje mans behov, oavsett om du söker skydd mot bitande kyla eller en trendig jacka för stadslivet.

Vårt mål är att ha något för alla män, oavsett storleksbehov, stil eller behov av funktion. Så vi är övertygade om att du kommer kunna hitta din nya favorit hos oss.

Varma och tjockt fodrade vinterjackor

Många av våra vinterjackor för herr kommer med tjockt foder för maximal värme och komfort. Vi bor i ett avlångt land där vinterns väder är väldigt varierande beroende på vart i vårt land som du bor. Oavsett om du bor i en region där termometern ligger stadigt under noll, eller om du behöver något för de mildare vinterdagarna, har vi jackan för dig. 
Vi förstår att vinterns definition varierar stort beroende på geografisk placering, och därför erbjuder vi jackor som täcker ett brett spektrum av klimatbehov.

Välj rätt vinterjacka för din livsstil

Vattentålighet: Våra jackor erbjuder en nivå av vattentålighet, men för dig som spenderar mycket tid utomhus i snö eller regn, rekommenderar vi jackor med speciellt material på ytan för extra skydd. Läs om varje jackas specifika egenskaper för att hitta den som passar dina behov bäst.

Stadsäventyrare eller utomhusentusiast: Behöver du en jacka som håller dig varm på väg till jobbet eller när du utforskar stadens vinterlandskap? Våra mindre fodrade alternativ är perfekta för stadslivet och minskar risken för överhettning. För dig som älskar utomhusaktiviteter, erbjuder vi kraftigt fodrade jackor som står emot även de strängaste vintervädren.

Militära vinterjackor: Många av våra vinterjackor är nyskapade versioner av militära CWU-jackor (Cold Weather Uniform) vars funktion är just att stå emot kyla och väta samtidigt som varierande funktioner måste finnas där. 

Dessa nyproducerade versioner av dessa militära jackor är trogna sina original i design och funktion, men med dagens teknik som kunnat utveckla plagget ytterligare. 

Upptäck vårt sortiment – Från klassiska till moderna stilar

Från tidlösa M65 jackor till stilrena bomberjackor och robusta parkas, vårt sortiment innehåller allt du kan önska dig för att uppgradera din vintergarderob. Vi skulle vilja påstå att varje jacka i vårt sortiment sticker ut från mängden. Tack vare funktionalitet och stil, och med vårt breda utbud är vi säkra på att du hittar din nya favorit.

Varför Välja Dunken.se för din nästa vinterjacka?

Brett Sortiment: Vi erbjuder allt från lätta vinterjackor till tungt fodrade modeller för riktig kyla.

Prisvänlighet: Vinterjackor är väl kanske inte direkt förknippat med att vara billiga jackor. Vi fokuserar ändå på att kunna erbjuda funktion, kvalitet och design till ett bra pris. Vinterjackor för alla, helt enkelt.

Stora storlekar: Funktion, kvalitet och design ska inte avgöras på kroppstorlek eller annat än behovet. Därför är det viktigt för oss att erbjuda ett brett utbud av storlekar på varje jacka. Med storlekar från S-7XL. 

Kvalitet och stil: Alla våra jackor är av högsta kvalitet med fokus på både funktion och mode.

Personlig Service: Vårt kundserviceteam är alltid redo att hjälpa dig med ditt val, ge stylingtips och svara på alla dina frågor. Vi tar oss gärna tiden för att ge dig precis all kunskap du kan tänkas behöva för att göra ditt val av jacka.

Fri frakt: Vi erbjuder fri frakt på alla beställningar som överstiger 800 kronor. Vi kan därför med stolthet erbjuda fri frakt på mängder utav våra vinterjackor.

Produkter

Handla

Information