Vinterjackor herr

Här hittar du alla våra vinterjackor herr.

Visa filter

Per sida:
Sida 1 av 3
Sida 1 av 3

 

Vinterjackor herr.

Vi har här samlat alla så kallade vinterjackor här. Har du varit inne och läst på våra andra jackkategorier så pratar vi mycket foder och det ska vi även göra här för vad som är en vinterjacka eller inte är endast på grund av foder med stora drag sammanfattat.

Det är helt beroende på vart man bor och vad som är vinter eller inte. Vi har stora delar där det nästan aldrig är under nollan men ännu större delar där det är från -10 grader och det är rätt stor skillnad på vad som krävs av jackan beroende på vilka väderförhållande som du utsätter den för.

Vi har här samlat alla som vi anser ha ett tillräckligt varmt foder för att kallas en vinterjacka i herrmodell. För att se deras specifika utförande så är det bara att kolla in på den jackan som du är ute efter.

Vattentålig eller ej?

Alla jackor är mer eller mindre vattentåliga men hur mycket beror helt på vad tanken med jackan är. Det absolut bästa är att kolla efter vilket material som du har har ytterst på jackan. Ofta är lite mer glansiga jackor mer vattentåliga men det bästa är att gå in och läsa om jackan för att få korrekt information.

Vinterjacka för dig i stan.

Är du en person som bor i stan eller kanske alltid tar bilen så har du inte det där stora behovet av en kraftigt fodrad jacka utan vill ha en vinterjacka med lite mindre foder så du slipper svettas på bussen eller butiken eller var du nu är. Då finns det ju härliga vinterjackor för dig men glöm inte att gå in och läsa på respektive jacka vad de har för egenskaper.

Vinterjacka för dig som är ute mycket.

Är du ute mycket och vill ha en varm jacka så rekomenderar vi dig att leta efter en jacka som både stöter ifrån sig vatten men även har ett kraftigt foder. Detta kommer göra att du inte blir kall av att det kommer lite snö eller vatten på dig men samtidigt har ett bra och varmt klimat inne i jackan.

 

Produkter

Handla

Information