Jeans herr

Du har kommit in till alla våra jeans i herrmodell. Vill du ha en speciell modell så kan du välja det i menyn.
 

Visa filter

Per sida:
Sida 1 av 2
Sida 1 av 2

 

Jeans herr.

Det är väl ett av de absolut mest klassiska herrplagg som finns. Just jeans har funnits i riktigt många år och har anpassats till varje mode. Det som har skiljt dom åt är framförallt hur de har varit i form och modell. De senaste åren har det varit lite mer åtsittande jeans medan tidigare så var det utsvängda eller helt raka jeans.

Varje årtionde har sin modell. Dock så har väl det absolut senaste nu inom herrjeans varit att det börjar bli standard att ha elastan i plagget. På damsidan så har detta varit standard riktigt länge men det är först för några år sedan detta började komma på bred front till herrmodellen.

Det fina med att det är elastan i det är just strech och det blir en mycket mer behaglig byxa att ha på sig. Du har fortfarande ett par slittåliga byxor men nu som sitter betydligt mycket bättre.

Hur jeansen kom till.

Jeansen skapades 1872 i San Fransisco av Levi Strauss tillsammans med skräddaren Jacob Davis. Som sedan började säljas under namnet Levi´s och har sedan dess varit världsledande inom jeans.

Ibörjan så användes byxorna framförallt av guldgrävare och cowboys men efter det blev det en del av rock kulturen och på så sätt blev populära över hela världen. Det var i slutet av 1900-talet som det framförallt blev ett mode plagg istället för en arbetsbyxa.

Hitta rätt bland våra jeans.

Vi har många olika jeansmodeller och varje person brukar gilla lite olika. Därför har vi försökt göra det så enkelt för dig som vi kan. Även om det finns flera olika än de som vi har så har vi delat upp dom i slim, regular, loose samt de som vi har i större storlekar har vi i plus size. Allt för att du ska kunna hitta så enkelt som möjligt.

Produkter

Handla

Information