• Gå med i vårt nyhetsbrev
  • Fri frakt över 800 kr, ord 59 kr

Jeans herr

Du har kommit in till alla våra jeans i herrmodell. Vill du ha en speciell modell så kan du välja det i menyn.
 

Visa filter

Per sida:
Sida 1 av 2
Sida 1 av 2

Utforska vårt breda sortiment av herrjeans

Välkommen till vår samling av herrjeans

Jeansen är ett tidlöst plagg som fortsatt att anpassa sig och förändras genom åren, precis som mängder av klädesplagg gjort. Från de klassiska raka jeansen till de mer åtsittande varianterna, har varje årtionde bidragit med sin unika touch till detta mångsidiga basplagg. 

Idag finner vi ofta jeans med en smula elastan för en förbättrad passform och komfort, ett inslag som tagit herrmodet med storm för sin förmåga att kombinera hållbarhet med flexibilitet.

Stretchen i de morderna jeansen har gjort att kan sitta åt, men att man ändå slipper se uppstoppad ut när man går framåt i jeansen. En modern revolutionerande utveckling av ett klassikt plagg.

Historien om Jeans

Ursprunget av jeans kan spåras tillbaka till 1872, i San Francisco, där Levi Strauss och skräddaren Jacob Davis introducerade det som skulle komma att bli en världsomspännande trend. Från att initialt användas av guldgrävare och cowboys, till att bli en symbol för rockkulturen och därefter en modeikon, har jeansens resa varit lika dynamisk som dess utseende.

Hitta rätt jeans för dig

Att välja rätt jeans är en personlig resa. Med det i åtanke har vi förenklat processen genom att kategorisera våra modeller i slim, regular, och loose fit, samt inkludera ett plus size-sortiment. Våra stretchjeans erbjuder en modern passform som omfamnar olika kroppstyper, medan våra slim fit, regular fit, och loose fit alternativ låter dig välja en stil som bäst uttrycker din personlighet.

Slunga dig själv in i rätt kategori direkt:
Slim fit jeans herr - en tajt och stretchig modell
Regular fit jeans herr - en rak och klassisk modell
Loose fit jeans herr - en rymlig och avslappnad modell

Och för dig som har svårt att hitta jeans i en storlek större, sluta leta! Vi har nämligen samlat våra jeans för dig här: Jeans i stora storlekar herr

Från arbetsbyxa till modern klassiker

Jeansens historia har vi gått igenom redan och vi har där fastställt att jeansen först togs fram som ett arbetsplagg. Det slitstarka tyget var perfekt när du ville ha ett par hållbara byxor som klarade av hårt arbete. 

Hållbarheten lever fortfarande kvar i jeansen än idag, även om passform och design har förändrats genom åren. Men vissa saker vill vi inte ändra på, som de nitade stresspunkterna, den lilla fickan som användes för att förvara fickuret när man red över prärien eller arbetade i gruvorna eller varför inte den klassiska fem-ficks-modellen i sin helhet. Vissa detaljer är helt enkelt här för att stanna.

Hos oss hittar du ett brett urval av jeans i olika färger och tvättar, inklusive trendiga modeller med slitningar och hål för att ge en tuff touch. Våra svarta jeans är en tidlös favorit som enkelt anpassas till olika stilar, medan ljusare tvättar erbjuder en fräsch, avslappnad, ledig och ungdomlig känsla.

Köp jeans online med enkelhet

Att navigera i vårt onlineutbud är smidigt och säkert. Med tydliga produktbeskrivningar, snabba leveransalternativ, och enkla returer, strävar vi efter att göra din shoppingupplevelse så bekymmersfri som möjligt.

Vad passar till ljusa jeans herr?

Ljusa jeans är ett mångsidigt plagg som kan anpassas för olika tillfällen. Kombinera dem med allt från en enkel t-shirt för en avslappnad look, till en kavaj för en mer uppklädd stil. Med rätt tillbehör blir ljusa jeans en garderobsfavorit som passar året runt.

Vill du ha mer ingående tips så läs gärna vår guide här! 

Vad passar till svarta jeans herr?

Svarta jeans för herrar är en tidlös klassiker som erbjuder enastående mångsidighet i garderoben. De kan enkelt kläs upp med en skarp skjorta och blazer för en smart casual look, eller kombineras med en enkel t-shirt och sneakers för en avslappnad stil.

Viktigt att komma ihåg är balansen mellan kontrasterande färger och att undvika för många mörka plagg utan variation.

Material och passform spelar också stor roll; välj komplementerande texturer och se till att kläderna sitter bra. 

Vill du ha mer ingående tips så läs gärna vår guide här!

Produkter

Handla

Information