• Gå med i vårt nyhetsbrev
  • Fri frakt över 800 kr, ord 59 kr

Jeans herr

Du har kommit in till alla våra jeans i herrmodell. Vill du ha en speciell modell så kan du välja det i menyn.
 

Visa filter

Per sida:
Sida 1 av 2
Sida 1 av 2

 
 

Jeans herr.

Det är väl ett av de absolut mest klassiska herrplagg som finns. Just jeans har funnits i riktigt många år och har anpassats till varje mode. Det som har skiljt dom åt är framförallt hur de har varit i form och modell. De senaste åren har det varit lite mer åtsittande jeans medan tidigare så var det utsvängda eller helt raka jeans.

Varje årtionde har sin modell. Dock så har väl det absolut senaste nu inom herrjeans varit att det börjar bli standard att ha elastan i plagget. På damsidan så har detta varit standard riktigt länge men det är först för några år sedan detta började komma på bred front till herrmodellen.

Det fina med att det är elastan i det är just strech och det blir en mycket mer behaglig byxa att ha på sig. Du har fortfarande ett par slittåliga byxor men nu som sitter betydligt mycket bättre.

Hur jeansen kom till.

Jeansen skapades 1872 i San Fransisco av Levi Strauss tillsammans med skräddaren Jacob Davis. Som sedan började säljas under namnet Levi´s och har sedan dess varit världsledande inom jeans.

Ibörjan så användes byxorna framförallt av guldgrävare och cowboys men efter det blev det en del av rock kulturen och på så sätt blev populära över hela världen. Det var i slutet av 1900-talet som det framförallt blev ett mode plagg istället för en arbetsbyxa.

Hitta rätt bland våra jeans.

Vi har många olika jeansmodeller och varje person brukar gilla lite olika. Därför har vi försökt göra det så enkelt för dig som vi kan. Även om det finns flera olika än de som vi har så har vi delat upp dom i slim, regular, loose samt de som vi har i större storlekar har vi i plus size. Allt för att du ska kunna hitta så enkelt som möjligt.

Stretch jeans för en bekväm och modern passform

Upptäck våra stretch jeans för herr som ger en modern och bekväm passform. Med hjälp av elastan i tyget har vi skapat en stretchig passform som passar alla kroppsformer och storlekar. Våra stretch jeans är det perfekta valet för en dag på stan eller en utekväll med vänner.

Slim fit, regular fit och loose fit - välj rätt passform för dig

Vi erbjuder flera olika passformer för våra herrjeans, inklusive slim fit, regular fit och loose fit. Oavsett om du föredrar en åtsittande passform eller en mer avslappnad stil, så hittar du det du söker hos oss. Välj den passform som passar din stil och personlighet bäst.

Coola jeans för herr som sticker ut från mängden

Våra coola jeans för herr är en perfekt kombination av stil och komfort. Vi erbjuder ett brett utbud av färger, tvättar och modeller, inklusive trendiga jeans med hål och slitningar. Våra svarta jeans är en klassisk favorit som passar alla stilar, medan våra jeans med hål ger en mer avslappnad och ungdomlig känsla.

Raka jeans för herr - en tidlös och mångsidig modell

Raka jeans är en tidlös och mångsidig modell som passar alla stilar. Vi erbjuder raka jeans för herr i flera olika tvättar och färger, så att du kan hitta den perfekta jeansmodellen för just dig. Raka jeans är mångsidiga och passar både till arbete och fritid.

Köpa herrjeans online - en smidig och bekväm shoppingupplevelse

Att köpa herrjeans online är enkelt och smidigt. Vi erbjuder enkel köpprocess, snabb leverans och flera betalningsalternativ för att göra det bekvämt för dig. Oavsett om du vill köpa ett par klassiska jeans eller trendiga jeans med hål, så har vi det du söker.

Oavsett om du letar efter en modern och bekväm passform eller en tidlös och mångsidig modell, så hittar du det du söker hos oss. Välkommen att shoppa i vår kategori för herrjeans!

Produkter

Handla

Information