• Gå med i vårt nyhetsbrev
  • Fri frakt över 800 kr, ord 59 kr

Regular fit jeans herr

Här hittar du alla våra herrjeans som tillverkats i regular fit.
 

Visa filter

Per sida:

 

Regular fit jeans herr.

Här har du den klassiska stilen på jeans. Det vill säga att det är ganska raka ben men med lite plats så att dom inte sitter så tajt vid smalbenen. Regular fit kan du alltid tänka på att det är det raka och inte insvängda så som slim eller loose fit där du har en ännu mer avslappnad stil än regular fit.

Vill du ha ett par jeans med en rätt klassisk stil så är absolut regular fit jeans det som du ska ha.

Det är den jeansmodell som anses vara standard och som passar de flesta personer samt tillfällen.

Jeansens historia tar aldrig slut.

Jeansen som plagg är väl vida känt att ha uppkommit i slutet av 1800-talet i USA. Byxorna i det slitstarka tyget spred sig väldigt snabbt och snart hade både gruvarbetare och skogshuggar ställt sig i kö för att köpa det nya plagget.

Men jeanstygets (denimtyget) historia går längre tillbaka än så. Så sent som 2010 hittade man tidigare okända målningar från 1655 som visade kläder i jeanstyg. Dessa användes alltså redan under 1600-talet.

Jeansen som plagg har funnits med oss genom historian sedan länge. Jeans har sedan kommit och gått i olika former med toppar och dalar i modernitet. Men plaggets styrka och funktionalitet har liksom gjort att plagget hela tiden har hängt kvar.

Vad är regular fit jeans?

Jeansplaggen har funnits med oss sedan hundratals år tillbaka i tiden och ser inte ut att försvinna i det första taget. Jeansbyxan är det vanligaste plaggen av alla plagg i jeanstyg och regular fit är det modell som alltså anses vara standard.

Därför kan vi nog vara överrens om att det är den passform på jeans som är absolut mest tidslös. Pösiga jeans som loose fit har varit modernt i omgångar precis som slim fit med sin åtsittande passform. En enkel tradionell skärning går aldrig ur stil. Flest herrkläder vill man faktiskt ha avslappnat och lösare utan att det blir baggy.

Regular fit är avslappnat och löst utan att se slarvigt eller oprofessionellt ut. Det är också den passform som bäst passar olika kroppstorlekar och former.

Produkter

Handla

Information