• Gå med i vårt nyhetsbrev
  • Fri frakt över 800 kr, ord 59 kr

Linnen herr

Här köper du våra snygga linnen i herrmodell.

Visa filter

Per sida:
Sida 1 av 5
Sida 1 av 5

 
 

Linnen herr.

Linne är ett snyggt plagg som vi i Sverige framförallt bär på sommaren men linnet är framförallt tänkt som att vara ett underplagg precis som en t-shirt fast utan ärmar. Idag så bär vi det oftast synligt och utan något plagg över.

Namnet linne kommer från lin som var det populäraste materialet i Europa innan bomullen började ta över marknaden på våra kläder.

Nu mera så görs de flesta linnen i bomull eller om det är ett träningslinne så görs detta oftast i någon typ av polyester för att kroppen ska andas så bra som möjligt.

Coola och snygga linnen herr

Nu har du kommit in på vår kategori med coola herrlinnen som alla är i riktigt bra kvalitet och med en modern och unik stil givetvis med mängder av attityd och som har allt vad ett riktigt coolt linne ska ha. Att glida omkring i ett riktigt snyggt linne på sommaren gör att du alltid är klädd om du så väl ska på en fest eller om du bara hänger på stan. Så köp ditt coola linne här hos oss online på Dunken.se

Linnen med tryck.

Som du kan se ovanför så de flesta av våra linnen har något snyggt tryck och ofta med hårdrocks motiv eller med något annat coolt tryck som gör att linnet får sin unika look.

Vi hoppas du hittar ditt favorit linne här hos oss och att du blir riktigt nöjd med ditt köp.

Är du ute efter Coola och snygga linnen herr och liknande produkter. Allt vi har på Dunken.se är inom hårdrocks mode, rockinredning och liknande.
Du hittar mängder med kläder som har sin helt egna coola style endast här på Dunken.se.
I menyn uppe till vänster så finner du mer coola produkter.

Produkter

Handla

Information