Långärmad t-shirt herr

Här hittar du alla våra långärmade t-shirts i herrmodell.

Visa filter

Per sida:
Sida 1 av 4
Sida 1 av 4

 

Långärmad t-shirt herr.

Det är inte alltid lika skönt med en kortärmad t-shirt och ibland vill man ha ett mellanting mellan sweatshirt och en t-shirt. Framförallt när det är lite kallare ute eller kanske om man vill vara lite mer täckt över ärmarna. Vi har i alla fall samlat allt våra långärmade t-shirts i herrmodell här.

På våra långärmade t-shirts hittar du ofta många snygga rocktryck men även många helt utan tryck som både i standard eller med lite mer figursydda modeller.

Vi hoppas du hittar din longsleeve t-shirt här hos oss.

Longsleeve tröjor

När det kommer till longsleeve tröjorna så är detta oftast en t-shirt med längre ärmar men de flesta är även lite kraftigare då det kan behövas när man vill ha det som en longsleeve. Så ska det inte vara något sladdrigt tyg som en t-shirt utan med lite mer stuns. Så man kan ofta säga att dessa tröjor är ett mellanting i tjocklek med en sweatshirt och en t-shirt. Här har du dock en tröja som har samma material på både insida och utsida till skillnad från sweatshirten som har en blankare utsida och en luddigare insida.

Vi hoppas att vi har gett dig information om hur våra longsleeves i herrmodell är och tänk på att höra av dig om det är något du undrar över när det gäller våra kläder.

 

Produkter

Handla

Information