• Gå med i vårt nyhetsbrev
  • Fri frakt över 800 kr, ord 59 kr

Shorts herr

Du har kommit in på shorts herr och som det låter så har vi alla snygga herrshorts här. Det finns allt från army shorts till stilrena cargo shorts.
 

Visa filter

Per sida:
Sida 1 av 7
Sida 1 av 7

 
 

Shorts herr!

Här har du alla våra shorts i herrmodell och som du ser så är det en hel del coola shorts. Vi jobbar endast för att ta in riktigt coola shorts och samtidigt så ska dom hålla ett bra mått. Vi har här ovanför blandat allt från jeansshorts till träningsshorts. Du får klicka dig in på just dina shorts för att komma rätt.

Slitna jeansshorts.

Vi har en del snygga jeansshorts i herrmodell men vi jobbar på att få in ännu mer. Du ska ju känna att det är här som du köper dina jeansshorts även om du vill ha med slitningar eller utan och allt detta till riktigt bra pris. För det finns ju inte mycket skönare än att gå runt i ett par riktigt härliga jeansshorts på sommaren. Du är klädd men det är ändå svalt och skönt och du kan ha en t-shirt eller hoodie till.

Praktiska men ändå snygga herrshorts.

Det praktiska modet kommer mer och mer. Det ska inte vara obekvämt att kunna vara snyggt klädd. När det kommer till shorts så har vi ett riktigt stort utbud på praktiska shorts där du kan bära med dig mycket men ändå ha ett par snygga herrshorts. Att ha ett par större shorts med många fickor till en vanlig t-shirt gör att du är hemma i del flesta sammanhang.

Att tänka på är att vi även har dessa shorts i stora storlekar som 3XL, 4XL, 5XL men även upp till 6XL och 7XL vilket vi är väldigt stolta över att kunna erbjuda dig.

Mjukisshorts herr det bekväma modet.

Vi har på många andra sidor berättat om hur glada vi är över att mjukismodet har kommit in och givetvis så gäller även detta mjukisshorts i herrmodell. Dessa kan du använda både på stan men framförallt så är det väl extra skönt att ha i hemmet eller när du är ute och går på stranden. Dessa shorts har tidigare varit förknippade med att man antingen är ute i joggingspåret eller något man endast har hemma. Nu har shortsmodellen helt ändrats till det trendiga och med det så har det anpassats till att kunna bära överallt.

Nya jeansshorts herr med stretch.

Hos oss hittar du många trendiga jeansshorts i herrmodell. Det har hänt en hel del här på detta området de senaste åren då det nu mera har börjat gå över till de lite tajtare modellerna men i och med det så har även stretch materialet i jeansshortsen kommit in. Dessa shorts är extremt bekväma och kan säga att det är något vi själva på Dunken.se lever i på sommaren. Det har samma funktioner som jeans me bara en hel del kortare. Testa jeansshorts från Blend eller Jack and Jones med stretch så kommer du uppleva hur sköna de faktiskt är.

Shorts, badshorts, jeansshorts

Är du ute efter Shorts herr, badshorts, jeansshorts och liknande produkter. Allt vi har på Dunken.se är inom hårdrocks mode, rockinredning och liknande.
Du hittar mängder med kläder som har sin helt egna coola style endast här på Dunken.se.
I menyn uppe till vänster så finner du mer coola produkter.

Produkter

Handla

Information