• Gå med i vårt nyhetsbrev
  • Fri frakt över 800 kr, ord 59 kr

3/4 byxor herr

Här hittar du alla våra 3/4 dels byxor i herrmodell.

Visa filter

Per sida:

 

Våra 3/4 shorts herr.

Ibland så vill man ha ett mellanting till shorts och byxor och då har vi ju givetvis trekvartsbyxan. Den är något längre men inte så pass lång som den vanliga byxan. Det kan vara perfekt till sommaren när man är i lite mer krävande miljöer eller som en vanlig byxa på ditt jobb men som är lite mer luftig.

Historian bakom 3/4 shorts.

Ett plagg som blev introducerat 1948 och även är kallat capri byxa då den blev väldigt populär på ön Capri i Italien under 50 och 60-talet. På mitten av 60 talet så blev byxan framförallt väldigt populär bland tonåriga killar.

I USA blev byxan introducerat via tv-programmet The Dick van Dyke show orsakade en mode trend med genom att de fanns med i programmet.

Smidigt med 3/4 byxor.

Vill man hitta den faktiska nyttan med denna typ av byxa så är det faktiskt när man tycker det är för varmt att ha långbyxor men behöver skydd för benen så är detta ett fantastika plagg då det nästan svalkar som ett par shorts men skyddar som ett par byxor då dom går ner över knäna.

Trenden med 3/4 shorts kommer och går och tycks förbli kvar rätt ofta då den även är väldigt praktisk och kommer troligtvis förbli så framöver också. Det som brukar skilja alla moden åt är att det ändras i stilen och det kommer vi troligtvis se här med dessa bekväma 3/4 byxor också.

Användningsområdet är helt och hållet ditt och du vet bäst var och när du känner att du har behov av 3/4 shorts så vi hoppas att vi har dina favoriter här hos oss.

Produkter

Handla

Information