Badshorts herr

Badshorts herr, här hittar du alla våra snygga badshorts.

Visa filter

Per sida:
Sida 1 av 3
Sida 1 av 3

 

Badshorts herr.

Badshorts herr är en typ av shorts som torkar snabbare än vanliga shorts och är speciellt framtaget för att du ska kunna bada och att dessa sen även torkar. De flesta badshorts är i polyester.

När det gäller badshorts så finns det ett väldigt brett utbud med olika varianter. Hos oss hittar du oftast lite trendigare men även snygga standard badshorts. Många moden går i vågor och nu så har även de snygga retro badshortsen kommit tillbaka. Vi har dessa snygga shorts i storlekar till 5XL.

En vanlig modell är de så kallade boardshorts eller om man vill surfar shortsen som blev så populära i samband med att väldigt många surfare hade dessa längre shorts som gick ner över knäna. Även väldigt många hårdrocks märken hängde på trenden och gav många snygga shorts med läckra döskallar och andra snygga hårdrocksmotiv. Medans surfarna i början hade framförallt flera färger som främsta design.

Dagens badshorts för män.

I dagens modeller hittar du oftast en blandning mellan vanliga korta badshorts och dessa boardshorts och har en medellängd som är strax ovanför knäna. Vilket ger en behaglig känsla samtidigt som den ändå har den lite coolare looken som surfarshortsen har. Just nu är det mycket kamouflage färger som du kan se i badshortsen men även många helt enkelfärgade så som svarta badshorts.

Så vad gillar du bäst. Är det de designade döskalleshortsen eller är det retro badshorts. Som sagt det finns något för alla smaker men aldrig tidigare kan man väl säga att det mesta passar in när väl badsäsongen drar igång.

Missa dock inte alla blommiga badshorts som kommer bli hett i sommar.

Vi har badshorts i storlekar mellan S, M, L, XL, XXL, 3XL, 4XL och 5XL.

Produkter

Handla

Information