Jeansshorts herr

Visa filter

Per sida:

 

Om våra jeansshorts i herrmodell.

Vi har en hel del jeansshorts som du kan se ovanför. Givetvis så vill vi att du ska trivas i dom och du kan hitta något för din smak. Kanske du vill ha med slitningar eller utan eller varför inte med strech som de senaste åren mer har blivit en standard än utan som det var förr.

Bekvämt men snyggt.

När man tänker på jeansshorts så är det ofta för att man vill kunna ha något mer klätt på sig när det är varmt ute eller att man vill kunna ha med sig nycklar eller mobil utan att det ska vara så jobbigt som det kan vara i ett par badshorts. Men för några år sedan så började det trilla in riktigt bekväma shorts i strech material på jeansen och det kan vi absolut rekomendera dig att ta när du nu ska välja jeansshorts då detta är något fantastiskt. Du kan få samma coola look men utan att tumma på känslan av att kunna vara bekväm. De flesta jeansshorts i herrmodell som vi har finns det strech i och som vi älskar dom.

Du behöver nu inte längre byta om till ett par mjukisshorts eller badshorts när det är varmt ute för att kunna vara bekväm utan nu är även jeansshortsen lika bekväma som mjukisshorts samtidigt som du är precis lika bra klädd.

Vad som finns hos oss.

Vi försöker givetvis hitta de senaste modet även inom shortsen och här kan du se de absolut vanligaste färgerna så som svart, jeansblå eller grå. Vi har i många olika tvättar och med olika mängd slitningar så vi hoppas att du hittar just din modell här hos oss.

Produkter

Handla

Information