• Gå med i vårt nyhetsbrev
  • Fri frakt över 800 kr, ord 59 kr

Jeansshorts herr

Välkommen till världen av jeansshorts herr - där komfort möter stil i en perfekt symbios. En klassiker som bara blir bättre med tiden. Välj baggy, stretch eller varför inte den vanliga utan stretch.

Visa filter

Per sida:
Sida 1 av 2
Sida 1 av 2

 
 

Jeansshorts för män

Vi har en hel del jeansshorts som du kan se ovanför. Givetvis så vill vi att du ska trivas i dom och du kan hitta något för din smak. Kanske du vill ha med slitningar eller utan eller varför inte med stretch som de senaste åren mer har blivit en standard än utan som det var förr.

Bekvämt men snyggt

När man tänker på jeansshorts så är det ofta för att man vill kunna ha något mer klätt på sig när det är varmt ute eller att man vill kunna ha med sig nycklar eller mobil utan att det ska vara så jobbigt som det kan vara i ett par badshorts. Men för några år sedan så började det trilla in riktigt bekväma shorts i stretch material på jeansen och det kan vi absolut rekommendera dig att ta när du nu ska välja jeansshorts då detta är något fantastiskt. Du kan få samma coola look men utan att tumma på känslan av att kunna vara bekväm. De flesta jeansshorts i herrmodell som vi har finns det stretch i och som vi älskar dessa.

Du behöver nu inte längre byta om till ett par mjukisshorts eller badshorts när det är varmt ute för att kunna vara bekväm utan nu är även jeansshortsen lika bekväma som mjukisshorts samtidigt som du är precis lika bra klädd.

Varför jeansshorts är ett måste för varje man

Tidlös stil

Jeansshorts har varit en stående komponent i herrmodet i årtionden, och deras popularitet viker inte. Det finns något djupt tilltalande med den enkla elegansen och den råa funktionaliteten hos ett par väl slitna jeansshorts. De är som gjorda för långa sommardagar, lata helger, och spontana äventyr.

Mångsidighet i användning

Ett av de största argumenten för jeansshorts är deras mångsidighet. Med rätt par kan du gå från stranden till baren, och sedan direkt till en casual middag utan att missa ett slag. De passar lika bra med en t-shirt och flip-flops som med en button-down och loafers, beroende på tillfället.

Olika typer av jeansshorts för män

Klassiska snitt

Det klassiska snittet är tidlöst av en anledning - det passar nästan alla. Med en medellängd i benen och ett rakt snitt, är dessa shorts lika bekväma som de är flatterande.

Moderna trender

För den modemedvetne mannen finns det ett utbud av moderna stilar att utforska. Från baggy-stil med sina lösa passformer till den tajta kanske mer, finns det något för varje smak och tillfälle. Varje år har sina stilar för jeansshortsen men sammantaget så är de fortfarande rätt lika. 

Du har de slitna jeansshorts som finns i många olika utförande, det finns allt från riktigt trasiga jeansshorts till där det endast är lite lätt slitet. Allt är ju helt beroende på din unika stil och vad du själv vill ha eller i vilket sammanhang. Gillar du stretch modellerna så finns dessa både med och utan slitningar. Desamma gäller baggy och den i klassiskt hårt jeanstyg.

Men med vårt sortiment så tror vi verkligen att du hittar precis det du vill ha.

Produkter

Handla

Information