Mjukisshorts herr

Visa filter

Per sida:
Sida 1 av 2
Sida 1 av 2

 

Mjukisshorts herr.

Finns det något härligare att ha på sig än ett par riktigt sköna mjukisshorts på sommaren. Badkläder i all ära men när man sen kan slänga på sig något lite bekvämare så är ju mjukisshortsen en given favorit.

Nu är ju mjukismodet här och givetvis så finns det även shorts som passar till det. Det finns många olika modeller samt stilar för just shortsen. Du har till exempel med lite tajtare ben eller vida ben. Allt är beroende på hur du vill ha dina shorts så kolla noga innan du beställer så du får just den modellen som du vill ha.

Tänk även på om du gillar shorts med dragkedja i för fickorna så finns även detta i vissa modeller. Det kan vara väldigt praktiskt. Men all information står på respektive shorts egna produktsida.

Så klicka in och få hem ett par riktigt härliga shorts.

Modernt och snyggt med mjukisshorts

Tiden är förbi då det endast fanns en modell med mjukisbyxor, dessa var enbart anpassade för att träna i och de hade inte någon snygg passform över huvud taget.

Nu framförallt de senaste åren med att mjukis modet tagit över landet så har även shortsen anpassat sig till detta och nu mer kan du hitta precis lika funktionella och snygga shorts i mjukismaterial men det finns troligtvis inte några härligare att ha på sig.

Produkter

Handla

Information