• Gå med i vårt nyhetsbrev
  • Fri frakt över 800 kr, ord 59 kr

Plus size shorts herr

Visa filter

Per sida:
Sida 1 av 2
Sida 1 av 2

 

Plus size shorts herr

Hos oss kan du hitta coola och trendiga shorts i alla storlekar, även i plus size, som kommer sitta snyggt på dig. I vårt breda utbud finns shorts för alla tillfällen - både för stranden och för sommarfesten på terrassen. Oavsett vad du har för stil kan du hitta shorts i stora storlekar som är bekväma samtidigt som de är tidlösa och håller hög kvalitet. Med andra ord har du shorts som du kan använda sommar efter sommar. Shortsen finns i olika färger och material, vilket innebär att du har möjlighet att hitta ett eller flera favoritpar!

Plus size shorts som passar alla

Det blir allt lättare att hitta snygga plus size shorts eftersom utbudet blir allt större. Hos oss har du möjlighet att hitta shorts som är både kvalitativa och framför allt trendiga, då vi erbjuder ett flertal trendiga varumärken - endast det bästa duger för våra kunder. Det viktigaste när det kommer till mode och stil är att du känner dig bekväm i det du har på dig, oavsett vilken kroppstyp du har. Hos oss finns det ett stort urval av shorts i stora storlekar och i många olika modeller för olika tillfällen.

När du är på jakt efter shorts bör du tänka på att storleksgraderingen kan skilja sig mellan olika varumärken. Därför kan det vara en bra idé att du tar reda på dina mått för att sedan kunna hitta rätt storleken i vår storleksguide. Skulle det mot förmodan bli ett felköp har du självklart möjligheten att returnera dina varor för att byta storlek. Är du det minsta lilla osäker kan du alltid kontakta oss via vår chatt, där vårt duktiga team hjälper dig att hitta rätt i jakten på plus size shorts.

  • Vi erbjuder shorts för alla tillfällen i olika material, mönster och färger

  • Mät först och beställ sen

Snygga plus size shorts i rätt storlek

Det kan vara svårt att hitta snygga och stilfulla stora kortbyxor i rätt storlek, speciellt om du inte vet riktigt vart du ska leta. Vanligtvis är utbudet av shorts i större storlekar ute i de fysiska butikerna varken trendigt eller varierat. Som tur är har vi sett till att du på ett enkelt och smidigt sätt kan hitta shorts som passar just din personliga stil. I vårt breda sortiment kan du hitta plagg till konkurrenskraftiga priser som passar ditt tycke och smak. Det enda du behöver göra är att välja och vraka!

Shorts i större storlekar är ett måste i många mäns garderob. Kortbyxor är trots allt det perfekta klädesplagget för heta sommardagar och ljumma kvällar. Använd shortsen i vardagen när du klipper gräset, på jobbet, på gymmet eller när du ska klä upp dig inför en sommarfest. Med tanke på shortsens många användningsområden kan du behöva flera modeller i garderoben, i alla fall ett finare par och ett mer alldagligt par. När det gäller trender kommer jeansshorts i olika tvättar alltid att vara populära, likaså naturfärgade alternativ, till exempel khaki- eller militärfärgade.

Olika typer av plus size shorts

Det kan vara svårt att veta vilken typ av plus size shorts du ska ha med tanke på det enorma och varierade utbudet. Du kan bland annat hitta shorts som sitter tajt eller lösare och mer avslappnade modeller. Dessutom kan shortsens längd variera en hel del och det är upp till dig om du väljer en kortare modell eller en längre sådan. Det viktigaste är alltid att hitta ett alternativ som motsvarar just din personliga stil och som får dig att känna dig bekväm, både till fest och till vardags.

Något som du bör tänka på är att välja material efter aktivitet. Om du till exempel ska till stranden bör du ha shorts som dels är smidiga att ha på sig under lek och stoj i vattnet, men som också torkar snabbt. Då kan det även vara bra att välja ett svalare material. Ska du exempelvis sitta och jobba en hel del är det bra att ha ett par bekväma kortbyxor som inte skrynklar i första taget. Jeansshorts fungerar till det mesta, även om de kan vara en aning varma. Fokusera på användningsområdet för att hitta snygga, funktionella kortbyxor.

  • Fundera över vilken modell du vill ha

  • Välja ett material som passar användningsområdet

Plus size shorts i olika miljöer

Det finns självklart short som passar i olika miljöer. I storstaden kan ett par moderiktiga shorts vara viktigare än funktionella alternativ. Om du däremot planerar att använda dina shorts ute i naturen, till exempel när du vandrar eller campar, kan funktionalitet vara desto viktigare. Då kan många fickor och material som andas vara bra egenskaper. Är du ute efter shorts för tillställningar och fester rekommenderar vi att du satsar på klassiska varianter, till exempel ett par i jeans. Mörka och ljusa jeansshorts passar till det mesta och håller år efter år.

När du väljer shorts ska du självklart utgå efter din egen personliga stil. Du ska alltid välja short som du är bekväm i, även om det kan vara bra att då och då testa nya modeller för att se om du kan hitta nya favoriter. När du handlar av oss kan du klicka hem det som faller dig i smaken och skicka tillbaka det du inte tycker om. Vi vill att du enkelt ska hitta de shorts du känner dig bekväm i, men även ge dig möjligheten att utforska nya modeller och stilar.

  • Shorts passar i en mängd olika situationer

  • Testa nya modeller för att hitta nya favoriter

Hitta plus size shorts enkelt

I vårt breda utbud har vi samlat shorts för alla tillfällen. Oavsett vad du ska hitta på gäller det att dina shorts känns komfortabla och fyller den funktion som du är ute efter. Tänk på att mäta innan du beställer, då detta kan göra det enklare för dig att hitta rätt storlek snabbt. Ta dig en närmare titt på vårt sortiment av större shorts för att få ett hum om vad vi har att erbjuda. När du hittat det du är ute efter är det bara att lägga varorna i din varukorg och sedan genomföra din beställning.

Ett tips kan vara att först fundera över när du ska använda dina short samt vad som kan passa till dem. När du gjort din beställning har du dina varor inom bara några arbetsdagar. Behåll det du gillar och skicka tillbaka det som inte passar. Vi garanterar att du kommer att hitta shorts som passar just dig och dina former. Välj mellan en mängd olika längder, material och färger för att hitta just dina favoriter. Självklart uppdaterar vi ständigt vårt utbud med nya spännande produkter. Välkommen till oss - förhoppningsvis kan du hitta dina favoritshorts enkelt!

Produkter

Handla

Information