• Gå med i vårt nyhetsbrev
  • Fri frakt över 800 kr, ord 59 kr

Skjortor herr

Välkommen in till vårt breda sortiment av herrskjortor för varje tillfälle, från funktionella arbetsskjortor till eleganta festalternativ och rockiga designs inspirerade av legendariska band.

Oavsett vilken stil du söker så finns det en skjorta för dig, med storlekar som sträcker sig från S till 7XL för att garantera den perfekta passformen.

Visa filter

Per sida:
Sida 1 av 3
Sida 1 av 3

Här hittar du herrskjortor för alla tillfällen

Vi är riktigt stolta över att kunna erbjuda dig ett imponerande sortiment av skjortor för herr, för en mängd olika tillfällen och stilar. Från funktionella arbetsskjortor utformade för att möta de krav som ditt yrkesliv ställer - med förstärkta stresspunkter och effektiv fukttransportering, till eleganta och moderna skjortor som lyfter din outfit vid festliga tillfällen.

För de som föredrar en mer unik stil erbjuder vi rockiga skjortor med en sliten look och originella patches som ger skjortan det lilla extra. Älskar du klassiska mönster? Våra flanellskjortor finns både i tunna och tjocka varianter, alla med det ikoniska rutmönstret som aldrig går ur tiden och som har inspirerat mängder av andra klädesplagg.

Planerar du att resa till södra breddgrader eller kanske bara att spendera sommaren i solstolen hemma i Sverige? Oavsett vilket så har vi färgglada och lekfulla hawaiiskjortor som garanterat blir säsongens höjdpunkt när du sätter din outfit.

Och för de varmare dagarna eller de som söker en avslappnad men rockig look, erbjuder vi även ärmlösa skjortor som kombinerar komfort med en riktigt Rock'N'Roll-stil.

Så oavsett om du letar efter något för arbete, fest eller fritid, så är vi helt övertygade om att det kommer finnas en herrskjorta i vårt sortiment som passar dig och att din nya favoritskjorta gömmer sig någonstans på våra sidor.

Skjorta herr - ett klassiskt plagg

Skjortan är ett riktigt gammalt plagg som i sin tidiga form var ett rent underklädesplagg som inte alls skulle visas och även i många kretsar var det inte alls okej att ens visa skjortärmarna.

Idag bär man skjortan som ett överplagg precis så som tidigare underklädesplagg, linnen eller t-shirts gjorde förr i tiden. Med att detta klädesplagg har stigit i rang så har även modellerna och stilarna på den ändrats. Då vi nu mera använder detta som ett av de finare plaggen män kan bära så har även antalet varianter kommit fram.

Som du kan se ovanför så finns det allt från jeansskjortor till härliga skjortor med snygga tryck eller varför inte en rockig skjorta med mängder av snygga detaljer så som extra fickor eller fuskläder på ställen där det passar. Allt för att du ska kunna hitta din perfekta skjorta.

Army skjortor.

Vi har även här ett stort antal army skjortor vilket kallas så då det var denna stilen som användes av armén men idag är de oftast lite tunnare och har inte riktigt samma funktioner som tidigare då det nu mer är ett modeplagg och ska passa in i vår livsstil istället för att det ska fungera ute på fältet där det användes då. Dock har vi både tjockare och tunnare skjortor så du har ett rätt brett utbud.

Skjortor i stora storlekar.

Då det varit populärt med skjortor även i stora storlekar och framförallt i våra army skjortor så har vi även lyckats få in skjortor i stora storlekar som 3XL, 4XL, 5XL, 6XL och 7XL.

Du ser på produkten vilken skjorta som vi har i större storlek men det är något vi försöker ta in i varje modell så småningom.

Rockiga och coola skjortor online

Dunkens mål är att kunna erbjuda ett brett sortiment av kläder anpassade för alla tillfällen, och vårt urval av herrskjortor är inget undantag. Ibland vill man ha mer än en vanlig t-shirt för att möta dagen med en dos av attityd, och det är där våra rockiga skjortor gör sig perfekta. Vårt sortiment går utöver det vanliga och fokuserar på skjortor med en coolare, mer uttrycksfull stil - perfekt för dig som vill tillföra lite extra känsla av rock, attityd eller orginalitet till din look.

I vårt sortiment finner du rockiga skjortor med motiv från legendariska band som Motörhead och Iron Maiden, designade för att ge dig den där autentiska rockkänslan. Vi erbjuder också klassiska flanellskjortor och ärmlösa varianter som förstärker en tuff, rockig stil, samt slitna jeansskjortor och armyskjortor för en ruff och mer stilren rockig look. Våra snygga bomullsskjortor med patches är ytterligare ett exempel på hur vi införlivar rockig estetik i vårt sortiment.

Många av dessa skjortor finns tillgängliga i storlekarna S, M, L, XL, XXL, 3XL, 4XL, 5XL, 6XL och 7XL, för att säkerställa att alla hittar sin perfekta passform. 

Produkter

Handla

Information