• Gå med i vårt nyhetsbrev
  • Fri frakt över 800 kr, ord 59 kr

Skjortor herr

Visa filter

Per sida:
Sida 1 av 3
Sida 1 av 3

Skjortor herr.

Skjortan är ett riktigt gammalt plagg som i sin tidiga form var ett rent underklädesplagg som inte alls skulle visas och även i många kretsar var det inte alls okej att ens visa skjortärmarna.

Idag bär man skjortan som ett överplagg precis så som tidigare underklädesplagg, linnen eller t-shirts gjorde förr i tiden. Med att detta klädesplagg har stigit i rang så har även modellerna och stilarna på den ändrats. Då vi nu mera använder detta som ett av de finare plaggen män kan bära så har även antalet varianter kommit fram.

Som du kan se ovanför så finns det allt från jeansskjortor till härliga skjortor med snygga tryck eller varför inte en rockig skjorta med mängder av snygga detaljer så som extra fickor eller fuskläder på ställen där det passar. Allt för att du ska kunna hitta din perfekta skjorta.

Army skjortor.

Vi har även här ett stort antal army skjortor vilket kallas så då det var denna stilen som användes av armén men idag är de oftast lite tunnare och har inte riktigt samma funktioner som tidigare då det nu mer är ett modeplagg och ska passa in i vår livsstil istället för att det ska fungera ute på fältet där det användes då. Dock har vi både tjockare och tunnare skjortor så du har ett rätt brett utbud.

Skjortor i stora storlekar.

Då det varit populärt med skjortor även i stora storlekar och framförallt i våra army skjortor så har vi även lyckats få in skjortor i stora storlekar som 3XL, 4XL, 5XL, 6XL och 7XL.

Du ser på produkten vilken skjorta som vi har i större storlek men det är något vi försöker ta in i varje modell så småningom.

Skjortor i rockig stil och coola skjortor online

Vi har som alltid haft ett mål att ha alla sorters kläder för alla tillfällen och det gäller även skjortor. När man har ska iväg så passar det inte alltid att ha en t-shirt utan man vill vara lite mer klädd och då behövs ju skjortor. Som alltid annars så är det inte helt vanliga skjortor utan gärna med lite coolare stil och gärna så rockigt det bara går. Vi hoppas att du tycker våra Jack Daniels skjortor uppfyller dessa kriterier vi har även en del andra skjortor men framförallt så har våra skjortor från Jack Daniels varit riktigt populära.

Dessa finns i både work, jeans och flanell modeller. Lite efter vad som kan passa dig bäst. Våra skjortor går vanligtvis i storlekarna S, M, L, XL och XXL.

Är det några skjortor du saknar så hör av dig till oss så kanske vi kan ta in dom till dig. Tänk på att vi alltid har snabb leverans på våra skjortor och du har dom oftast redan dagen efter du har beställt dom.

Produkter

Handla

Information