• Gå med i vårt nyhetsbrev
  • Fri frakt över 800 kr, ord 59 kr

Skor och kängor herr

Här hittar du herrskor i traditionellt utförande,skor med rocktryck, joggingskor och riktigt rejäla kängor i olika utföranden.

Visa filter

Per sida:
Sida 1 av 2
Sida 1 av 2

 
 

Herrskor.

Vi har här samlat alla våra herrskor som du kan se så finns det allt från stövlar till vanliga sneakers. Samt fodrade och ofodrade. Men framförallt så har alla en riktigt härlig look.

Skorna har nu mera blivit mer och mer en modeaccessoar och det gäller givetvis att passa in skorna med den övriga stilen man bär. Men ändå så brukar man kunna ha ett par svarta sneakers till nästan allt då det är en väldigt gångbar modell över de flesta stilar.

Något som även är viktigt är att ha rätt par skor till rätt väder för att slippa frysa och vi har ju även fodrade och varma kängor med en riktigt snygg look. Vi försöker alltid ta in snygga skor som har en funktion att fylla så att du ska kunna vara bekväm och varm oavsett vilken stil du vill ha.

Läderkängor herr.

Hos oss hittar du ett helt gäng med funktionella kängor och många av dessa kängor är tillverkade i äkta läder. Många av våra kängor är skapade med funktioner för ett visst syfte där du till exempel kan hitta bergskängan som har en gummisula med riktigt bra grepp för att kunna användas där ytor är hala eller där man absolut inte får tappa fotfästet.

Andra läderkängor är rejält fodrade för att fungera vid det absolut kallaste klimatet där luften ur det luddiga mjuka fodret isolerar mellan läderkängan och foten.

Vi har även läderkängor som är förstärkta med stålhätta vilket skyddar tårna vid fall- och klämrisker.

I läderkängorna får du en riktigt rejäl känga som skyddar bra mot vatten, vind och kyla. Se gärna till att smörja läderkängorna regelbundet så får kängorna en lång livslängd och maximal funktionalitet.

Herrskor i stora storlekar.

Vi har som mål att kunna erbjuda våra produkter till alla. Vi försöker därför få in skor och kängor i alla storlekar och med detta ligger vi även på våra leverantörer att våga testa lite större storlekar i skorna/kängorna som de tillverkar.

Vi är därför glada att kunna erbjuda skor och kängor i de lite större storlekarna 45, 46 och 47.

Höga kängor i herrstorlekar.

I vårt sortiment av kängor för herr så hittar du rejäla läderkängor som går upp med en hög hals. Dessa kängorna finns bland annat i 10, 14 och 20 öglor.

Produkter

Handla

Information