• Gå med i vårt nyhetsbrev
  • Fri frakt över 800 kr, ord 59 kr

Tillbehör

Här hittar du vår kategori av skotillbehör. Vi förstår vikten av att hålla dina skor i gott skick och att ge dem lite extra stil. 

Visa filter

Per sida:

Vårda dina skor

Oavsett om du är en sneakerhead eller bara någon som gillar att se till att skorna ser bra ut, är det viktigt att ta hand om dina skor för att de ska hålla så länge som möjligt. Här är några tips för skötsel av skor:

1. Rengör dem regelbundet: Smuts och smuts kan byggas upp på dina skor med tiden, så det är viktigt att rengöra dem regelbundet. Använd en mjuk borste eller trasa för att ta bort lös smuts och torka sedan av skorna med en fuktig trasa.

2. Använd skyddsspray: Om du vill att dina skor ska se nya ut så länge som möjligt kan du överväga att använda en skyddsspray. Detta hjälper till att stöta bort vatten och förhindra fläckar från att fastna.

3. Förvara dem på rätt sätt: När du inte använder dina skor ska du se till att förvara dem på rätt sätt. Förvara dem på en sval och torr plats, borta från direkt solljus och värme. Förvara dem om möjligt i originalkartongen eller i en skopåse för att skydda dem från damm och smuts.

4. Rotera dina skor: Om du använder samma par skor varje dag kan de slitas ut snabbare. För att förlänga livslängden på dina skor bör du rotera dem regelbundet och ge dem tid att vila mellan varje användning.

5. Låt reparera dem: Om dina skor börjar visa tecken på slitage ska du inte vänta tills det är för sent att få dem reparerade. Ta dem till en professionell skomakare för att få eventuella problem åtgärdade innan de blir allvarligare.

Genom att följa dessa tips för skovård kan du se till att dina skor ser bra ut och att de håller så länge som möjligt.

Skotillbehör som du hittar hos oss

I vår butik erbjuder vi ett brett utbud av produkter som är särskilt utformade för att hjälpa dig att hålla dina skor rena och i toppskick. Oavsett om du letar efter rengöringssprayer och borstar för att ta bort smuts och fläckar, eller förvaringslösningar för att hålla dina skor organiserade och skyddade, har vi det du behöver.

Förutom våra rengöringsprodukter erbjuder vi också en rad förvaringslösningar som hjälper dig att hålla dina skor organiserade och skyddade.

 

Produkter

Handla

Information