• Gå med i vårt nyhetsbrev
  • Fri frakt över 800 kr, ord 59 kr

Stickade tröjor herr

Här hittar du din stickade tröja för herr. Här finns alltifrån stickade tröjor för aktivt arbete och friluftsliv så väl som för vardagligt bruk. Välj en enkelfärgad uniformströja med förstärkta paneler eller en mönsterstickad vardaglig kofta.

Stickade tröjor herr

Visa filter

Per sida:

 

Stickade tröjor för herr

Här har vi samlat hela vårt blandade utbud av stickade tröjor för herr. Här finns alltifrån olika jultröjor, lusekoftor till militära plagg. Vi är en butik som erbjuder kläder från starka varumärken när det kommer till nyproduktion av klassisak militära plagg och vi har därför flera olika modeller av just stickade militära plagg som BW Pullover och NATO tröjor.

Här hittar du både stickade tröjor för vardagligt bruk så väl som när du söker en stickad kofta för att hålla dig varm vid arbete och aktivitet utomhus.

Den stickade tröjan som arbetsplagg

Att stickade tröjor är bra för att hålla värmen är nog ingen nyhet för någon. Den stickade tröjan är väldigt luftig i tyget, vilket ger en god isolering av värmen mot kroppen. Därför är det inte direkt förvånande att den stickade koftan är ett populärt plagg när det kommer till arbetströjor för utomhusbruk. De militära stickade koftorna är här väldigt funktionella då de i regel är försedda med förstärkta paneler, vilket är praktiskt när man arbetar i plagget.

Stickad tröja herr

Stickade tröjor i det militära

Stickade tröjor är vanligt förekommande både hos militär och andra statliga myndigheter. I det militära så är till exempel våra BW pullover en civil version av den stickade tröja som används av tyska försvaret Bundeswehr. NATO tröjan är också en klassisk militär tröja som är stickad.

I Sverige så används stickade tröjor bland annat av Försvarsmakten, Polisen, Kustbevakningen och Tullen.

Då vi erbjuder kläder från märken som Brandit och MFH, som är specialister på att nyproducera militära kläder så har vi givetvis stickade tröjor som är i stort sett identiska med stickade tröjor för militärt bruk.

Stickade koftor av olika slag

Som ni säkert redan sett så har vi stickade koftor av många olika slag. Här finns alltifrån vardagliga stickade koftor, stickade arbetströjor, stickade uniformströjor till klassiska norska lusekoftor. En finstickad sweater gör att stickningen knappt är synbar, men som ändå håller det sköna känslan som det är i ett stickat plagg. En klassisk enkelfärgad sweater där man ser stickningen ger en avslappnad stil.

Sedan som vi nämnt tidigare så är den stickade tröjan ett perfekt plagg när du söker en varm tröja.

Mönster på stickade tröjor

När det kommer till stickade plagg överlag så är mönster ofta involverat på något sätt. Det kan vara mönster där hela stickningen är enkelfärgad men där själva stickningen är gjord på ett sätt att stickningen ger ett mönster. Exempel på en sådan stickning är den klassiska kabelstickade tröjan.

Men sedan finns det även de plagg som är stickade i olika färger där stickningen istället bildar ett mönster. Här går det hitta vanliga randiga stickade tröjor men sedan finns det de lite mer avancerade där stjärnor, snöflingor eller lusstickningar är instickat i tyget.

Idag görs stickningen maskiniellt och detta gör helt andra möjligheter för mönster i stickningen. Idag kan vi hitta stickade tröjor med i stort sett fotorealistiska mönster. Detta är något vi idag påminns av varje år runt julen. Det är ju faktiskt så att de fula men roliga jultröjorna har blivit ett klassiskt inslag vid jul och syns i stort sett i varenda butik.

Produkter

Handla

Information