• Gå med i vårt nyhetsbrev
  • Fri frakt över 800 kr, ord 59 kr

T-shirt med tryck

Letar du efter riktigt snygga och rockiga T-shirts med tryck så har du kommit helt rätt. Här har vi samlat ihop alla våra T-shirts med tryck från olika märken.

Vi har även fler T-shirts med motiv i form av roliga tryck, TV/FILM-tryck och bandtryck under andra kategorier. Här visas endast en liten del av alla T-shirts med tryck som vi har under dessa kategorier. Länkar till dessa sidor hittar du längst ner på denna sida.

Visa filter

Per sida:
Sida 1 av 18
Sida 1 av 18

Ta dig igenom en hel värld av T-shirts med Tryck

T-shirten, som ursprungligen introducerades som en undertröja, har genomgått en anmärkningsvärd utveckling sedan dess tidiga dagar i början av 1900-talet. Dess enkla, T-formade design blev snabbt populär bland amerikanska soldater efter första världskriget, inspirerade av de europeiska motsvarigheterna för dess komfort under varma förhållanden. Med tiden blev T-shirten mer än bara en praktisk del av garderoben; den blev en kanvas för uttryck. Från 1950-talet och framåt började T-shirts med tryck att ta form som ett modeuttalande, delvis tack vare ikoner som James Dean.

I takt med att T-shirten blev ett alltmer populärt plagg i vardagslivet, började företag att se värdet i att använda dem som reklamplats för allt från företagslogotyper till politiska budskap. Idag är T-shirts med tryck ett globalt fenomen som erbjuder en oändlig variation av design för alla tänkbara intressen och tillfällen.

Varför välja våra T-shirts med tryck?

Sedan 2003 har vi på Dunken erbjudit en mångsidig samling av T-shirts med tryck. Vi var faktiskt en av de allra första svenska butikerna att börja sälja T-shirts med tryck via internet. Vårt sortiment har sträckt sig från humoristiska citat och populärkulturella referenser till unikt rockinspirerade design från ledande märken. Oavsett om du är på jakt efter coola och rockiga T-shirt-tryck, T-shirts med stort snyggt motiv, eller T-shirt med diskret tryck som uttrycker din personlighet, hittar du något som passar just dig.

Våra egna T-shirts med tryck

Vi på Dunken.se har tryckt T-shirts själva sedan 2003. Det har varit en viktig del av vår verksamhet redan sedan starten, för att kunna erbjuda exklusiva T-shirts och möjligheten att påverka vårt egna sortiment till fullo. Här hittar du alla våra roliga textmotiv som vi trycker själva. Sedan har vi även plockat fram lite egna varumärken som Odd Sailor Apparel, Dirty Hank och Insomnia clothing. Här erbjuder vi alltifrån coola skäggmotiv, fornnordiska symboler, Svenska flaggor med mera.

Men givetvis har vi inte nöjt oss med att bara trycka allt själva. Vi vill kunna ha ett riktigt brett sortiment av T-shirts med olika tryck och vi plockar därför in T-shirts med tryck från en hel rad med klädmärken. 

Sedan har vi alla licensierade T-shirts med motiv från TV, film, spel, serietidningar med flera. 

Hos oss hittar du en rikedom av T-shirts med engagerande och originella tryck. Vare sig du söker efter en T-shirt som fångar din passion för film, musik eller bara vill uttrycka din unika stil, så har vi designen för dig. Vi är hemmet för coola T-shirt-tryck, kreativa motiv och minnesvärda uttryck som garanterat väcker uppmärksamhet.

Fördelar med att handla hos oss

Varför ska du välja att köpa dina T-shirts med tryck från oss? Svaret är enkelt: kvalitet, erfarenhet och oöverträffad kundservice. Här är några skäl till varför våra kunder återkommer gång på gång:

Hög Kvalitet: Våra T-shirts är gjorda för att hålla, med hållbara tryck som inte bleknar efter första tvätten.

Lång Erfarenhet: Sedan 2003 har vi specialiserat oss på T-shirts med tryck, vilket ger oss en unik förståelse för våra kunders behov och de senaste trenderna.

Prisvänlighet: En T-shirt ska inte kosta skjortan! Vi tar oss an utmaningen att kombinera kvalitet med billigt pris. 

Engagerad Kundtjänst: Vårt team är alltid redo att hjälpa dig med frågor, storleksråd eller beställningar.

Enkelt Retursystem: Vi erbjuder minst 30 dagars öppet köp för en bekymmersfri shoppingupplevelse.

Kostnadsfri Kundklubb: Bli medlem i vår kundklubb för 90 dagars öppet köp och exklusiva erbjudanden.

Fri frakt: Vi erbjuder fri frakt på alla beställningar över 800 kronor. 


Upptäck skillnaden med Dunken idag – där kvalitet möter stil i varje tryck.

Produkter

Handla

Information