• Gå med i vårt nyhetsbrev
  • Fri frakt över 800 kr, ord 59 kr

Snygga träningskläder herr

Här har vi samlat alla våra snygga träningskläder herr.

Visa filter

Per sida:

 

Snygga träningskläder.

Träningskläder har nu mera blivit mode och det är här man nästan mer kan bära stilen man vill ha än genom de vanliga kläderna man bär.

Vi vill att du givetvis både ska känna dig bekväm och snygg i dina träningskläder som du köper av oss. Så därför har vi valt att ta in de som både är neutrala men framförallt riktigt härliga att bära. Det som framförallt brukar förknippas med träningskläder är att de andas lite bättre och för bort fukt bättre än vanliga bomullskläder.

Det är bara att kolla in om det är något som kan passa dig av våra kläder ovanför och hoppas du hittar de byxor eller tröjor som du är ute efter.

Skillnaderna mellan en vanlig T-shirt och en tränings T-shirt.

Att träna i en vanlig T-shirt funkar oftast väldigt bra och framförallt i början men sen kommer du troligtvis vilja ha ett lite skönare plagg på överkroppen. Du har troligtvis redan skaffat ett par snygga träningsbyxor och övriga detaljer som du ska ha när du tränar.

Dock är en av de billigaste men även det som kanske är skönast sen att skaffa en riktigt härlig t-shirt eller linne i skönt material som andas och får ut värmen från kroppen så att du slipper känna dig så frukansvärt svettig så fort du kört ett hårt pass på gymmet eller i löpspåret. Då ska du givetvis tänka på att skaffa dig en riktigt snygg t-shirt i polyester istället för bomull.

Om funktionströjorna.

Funktionströjan passar så mycket bättre till din träning än en vanlig t-shirt i bomull. Funktionströjan tillverkas oftast i polyester med en inblandning av elastan.

Elastanet gör att plagget oftast blir lite mer töjbart så är du ute efter en lite tajtare tröja så ska du absolut ha med elastan i din tröja.

Produkter

Handla

Information