• Gå med i vårt nyhetsbrev
  • Fri frakt över 800 kr, ord 59 kr

Underkläder herr

Här i kategorin underkläder herr så hittar du framförallt boxershorts och strumpor men här nedan så kan du leta bland alla underkläder.
 

Visa filter

Per sida:
Sida 1 av 4
Sida 1 av 4

 
 

Underkläder herr.

Vi har här samlat allt som vi klassar som underkläder men även nattkläder i herrmodell. Framförallt så hittar du här boxershorts och strumpor. Det finns många olika modeller av underkläder och ett vanligt är T-shirten men den har vi en egen kategori till då denna även är ett ytterplagg så letar du efter bas t-shirts som du kan ha under en skjorta eller liknande så kan du leta bland våra t-shirts utan tryck.

Storpack av underkläder.

Vi har under senaste tiden även försökt få in storpack av våra underkläder då man ofta använder samma typ av strumpor eller kalsonger men givetvis vill ha ett bra pris på dessa. Så vi har bland annat fått in en hel del 5-pack av standard boxershorts från bland annat Jack & Jones som vi har till riktigt bra pris.

Det finns även strumpor med storpack i enkelfärg eller flerfärgade varianter i herrmodell till exempel från Jack & Jones men även från urban.

Tycker du det är något mer som borde vara av storpack så hör gärna av dig så kan vi kanske hitta en lösning på det.

Bekväma underkläder herr

När det gäller underkläder för män är komfort A och O. Underkläder är trots allt det första lagret kläder som kommer i kontakt med vår hud, och det är viktigt att känna sig bekväm och stödd under hela dagen. Här är några tips på hur du hittar de mest bekväma herrunderkläderna.

För det första, tänk på materialet. Bomull är ett populärt val för underkläder eftersom det andas och är mjukt mot huden. Leta efter underkläder med en hög andel bomull för att säkerställa maximal komfort. Vissa män föredrar dessutom underkläder tillverkade av fukttransporterande material, som är utformade för att hålla dig sval och torr.

En annan faktor att tänka på är underklädernas stil. Boxers är ett populärt val eftersom de ger stöd och täckning utan att vara för trånga. Vissa män föredrar dock boxershorts med lösare passform eller mer formpressade kalsonger. Det är viktigt att hitta en stil som känns bekväm och passar dina personliga preferenser.

Slutligen, glöm inte bort vikten av rätt storlek. Underkläder med dålig passform kan orsaka obehag och irritation, så det är viktigt att hitta rätt storlek. 

Produkter

Handla

Information