• Gå med i vårt nyhetsbrev
  • Fri frakt över 800 kr, ord 59 kr

Strumpor herr

Du har kommit in på strumpor herr där du hittar alla strumpor som finns i herrstorlek.

Visa filter

Per sida:
Sida 1 av 3
Sida 1 av 3

 

Strumpor herr.

Det som skiljer sig mest mellan herrstrumpor och damstrumpor är framförallt storleken. Men även att vissa herrstrumpor har kraftigare material än vad damstrumpor har.

Hos oss kan du hitta riktigt läckra strumpor med många olika motiv men även med märken. När du letar efter strumpor så är det ju framförallt bekvämligheten som är det bästa och att de har en bra funktion som gör att man inte känner sig för instängd i sina strumpor och den populäraste modellen är väl den så kallade tennissockan som är kraftig runt foten samtidigt som den är ribbad och mjuk upptill längs benet.

Men även så finns det en annan klassisk variant som är helt rak i tyget och rätt behaglig att ha på sig som är lite mer åt att vara en finstrumpa som kanske passar sig bättre på jobbet eller när man är uppklädd.

Strumpor i kamouflage och med mönster.

Då vi i Sverige inte har några skor på oss direkt inomhus så har strumporna blivit mer och mer en accessoar som man visar upp mer och mer genom att ha färgglada strumpor men även med snygga mönster och detaljer som gör att de sticker ut.

Så missa inte att sticka ut med ett par riktigt läckra strumpor som verkligen syns och gör bra intryck.

Storpack med strumpor i herrmodell.

Ja givetvis så ska du även kunna köpa storpack med strumpor här hos oss. Vi har samlat ihop några olika modeller här som vi verkligen kan rekommendera. Det är ju kanske inte varje dag man vill vara festlig med ett par kamouflagestrumpor utan vill bara ha ett par enfärgade strumpor i svart eller vitt för att kunna ha de så kallade vardagsstrumporna. Så när du köper dina snygga strumpor här så missa inte ta med dig ett paket för resten av veckan :)

Vi hoppas att du hittar riktigt härliga strumpor här hos oss och missa framförallt inte våra storpack där du kan tjäna in lite pengar.

 

Produkter

Handla

Information