• Gå med i vårt nyhetsbrev
  • Fri frakt över 800 kr, ord 59 kr

Airsoft

Här har vi samlat ihop alla våra produkter som passar in under kategorin Airsoft. Vi är kanske inte den butik man förknippar med kläder för airsoft, men med ett brett sortiment av militärkläder och taktisk utrustning så har vi ett riktigt bra sortiment för ändamålet.

Visa filter

Per sida:
Sida 1 av 8
Sida 1 av 8

Vad är airsoft.

Airsoftvapen är en hybrid mellan luftgevärr och paintball. Till skillnad från paintballen så är Airsoft ofta direkta replikor på riktiga vapenmodeller och istället för färgkulor så skjuter man plastkulor. Förr gick airsoft under namnet Soft Air Gun.

Airsoft har också blivit samlingsnamn för den sport som utövas med airsoftvapen. Vanliga typer av spel är Milsim (Militär simulering) och CQB (Close quarter battler). Den första efterliknar militära insatser och då ofta i skogsmiljö mendas den senare mer liknar en polisiär insats i mer bebyggd miljö.

Utrustning till airsoft.

För att återskapa en realistisk miljö av en militär eller polisiär insats så krävs det en hel del utrustning. Utövare av sporten lägger stor vikt i sina vapen men utrustningen är också viktig inom airsoft. Här vill man återskapa en realstisk miljö av till exempel en militär strid och då är det viktigt att spelarna har den utrustning som militär använder med den funktionalitet som denna utrustning har.

Därför har vi nu samlat ihop alla våra produkter som vi ser som potentiell utrustning för airsoft. Här hittar du alltifrån ryggsäckar, t-shirts, jackor, byxor, kängor och palestinasjalar med mera.

Airsoft i Sverige.

Airsoft som sport växer så det knakar i Sverige och nya lokala föreningar dyker ständigt upp runtom i Sverige. Dett arrangeras även större spel på flera ställen i Sverige.

Produkter

Handla

Information