• Gå med i vårt nyhetsbrev
  • Fri frakt över 800 kr, ord 59 kr

Ryggsäckar

Här hittar du ett brett sortiment av slitstarka, robusta och framförallt fuktionella ryggsäckar som är perfekta när du ska bära med dig mycket och tung packning.

När du spelar airsoft som vill du ha en ryggsäck som både ser ut och funkar som de ryggsäckar som bärs av soldater runtom i världen. Dom hittar du här. 

Per sida:
Sida 1 av 2
Sida 1 av 2

Ryggsäck för airsoft

Airsoft handlar mycket om att återskapa ett realstistiskt militärt scenario. Vissa spel är korta och du kan då behöva mindre smdiga packningsmöjligheter där du enkelt kan förvara utrustning utan att det tar för stor plats. Andra spel kan vara i flera dagar och du behöver då rejält med packutrymme i komprimerad packning. 

Ryggsäcken ska vara funktionell och slitstark samt ha den design som militära ryggsäckar har, så utseendet stämmer överens med ett riktigt militärt scenario.

Vi har ett brett sortiment av ryggsäckar i olika volymer som fått sitt utseende direkt hämtat från olika modeller av ryggsäckar som burits inom det militära runtom i världen. 

Ryggsäck med MOLLE-system ger utökade packningsmöjligheter

Har du hållit på länge med airsoft eller av annan anledning är intresserad av militärutrustning så är nog MOLLE-systemet inget nytt för dig. Men vet du inte vad det är så det en förkorning för "Modular Lightweight Load-carrying Equipment". Det är en typ av utrustning för packning t.ex. en ryggsäck är utrustad med fästelement i form av band på sitt skal. Denna fästanordning gör det möjligt att fästa fast ytterligare packning på den redan befintliga väskan. Det kan vara alltifrån kabinhakar till mindre väskor så som sjukvårdsväskor, hygienväska, magasinväska eller liknande. 

Man kan då hela tiden justera vad man är utrustad med och vilken typ av tillbehör man har med sig. 

MOLLE-systemet används bland annat flitigt av NATO-trupper och då främst brittiska och amerikanska soldater.

Många av våra ryggsäckar är utrustade med MOLLE-system, så man enkelt kan bygga ut väskans packningsmöjligheter. Till detta så erbjuder vi också ett brett sortiment av tillbehör som går att fästa på MOLLE-systemet.

Produkter

Handla

Information