• Gå med i vårt nyhetsbrev
  • Fri frakt över 800 kr, ord 59 kr

Bomberjackor i herr och dam

Här har vi listat alla våra bomberjackor så att du enkelt kan hitta den bomberjacka som du tycker är snyggast eller passar dina behov.

Visa filter

Per sida:

Om bomberjackan.

Nu är det åter igen inne att ha denna klassiska jacka som vi kallar bomberjacka. Vilket är en typ av pilotjacka som användes av amerikanska stridspiloter med insidans färg av orange som man enkelt skulle kunna byta sida på för att enklare bli hittad ifall planet hade störtat.

De flesta bomberjackor vi säljer idag har utgått från den klassiska modellen och fått en modernare och snyggare look än sin föregångare.

Hos oss kan du hitta bomberjackor med både innerfoder i orange men även andra färger samt att de har lite olika ytter tyger och med muddar i olika färger.

Den moderna bomberjackan i dam modell.

Runt 2016 så fick bomberjackan ett modernt lyft som har gjort den till ett modeplagg igen. Det var då den började skäras ner och bli lite nättare i modellen vilket gjorde jackan till en perfekt jacka att ha till ett par jeans eller varför inte en klänning.

Det finns många olika modeller men det finns en längre variant på bomberjacka som har gjort att denna blev ett mellanting mellan en bomberjacka och en parkas. Denna modellen blev väldigt populär här på Dunken. Efter det så kom det bomberjackor i satin och en mänger med olika färger och allt för att passa individen.

De moderna bomberjackorna i herrmodell.

Det blev även ett stort mode i herrmodeller då den klassiska jackan är en funktionsjacka som har använts i krig men även här så skalades denna ner till att bli en lite smidigare jacka som inte hade så väldigt mycket foder utan skulle sitta lite bättre på kroppen. Dock så blev den extremt pösiga MA1 bomberjackan väldigt populär och är fortfarande väldigt eftertraktad. Denna är en modell som passar bäst under vintern och har funktionen så som den klassiska jackan är med en orange insida och rejäla detaljer.

Hos oss hittar du bomberjackor i dam och herr-modell i storlekarna S, M, L, XL, XXL, 3XL, 4XL och 5XL.

Vi har väldigt många färger så som svart, oliv, röd, blå, vit och väldigt många camofärger.

Produkter

Handla

Information