Kamouflagekläder

Här hittar du alla våra kamouflagekläder som ligger blandat som dam, herr och barn.

Visa filter

Per sida:
Sida 1 av 6
Sida 1 av 6

Kamouflagekläder.

Ett mode som har blivit väldigt populärt och allt mer kamouflagekläder tillverkars i modestil. Här hittar du allt från bomberjackor till leggings eller toppar i snygg kamouflage.

Det är inte bara de traditionella färgerna som används nu mera utan även så som röd och rosa för att få en snyggare look på kvinnokläder. Det finns även många där vi har trycken i kamouflage istället för hela plagget och på så sätt fått fram ett tryck med en döskalle eller varför inte kamouflage med döskallar i det härliga mönstret. Här är möjligheterna oändliga men givetvis så har vi även de klassiska camo färgerna.

Militärkamouflage.

Det blev vanligt att millitären använde kamouflage i samband med första världskriget. Tekniken och nyttan var redan utprovad men fick först då sitt stora genombrott. Det hade ett syfte att göra de egna enheterna och även anläggningarna svåra att upptäcka.

Då användes mest färgerna mörgrön i skogsterräng och beige i öken samt vit/grå i snöterräng.

Camo kläder eller Kamouflage.

Kärt barn har många namn brukar det sägas. I dagligt tal så är det väldigt många som hellre säger camo tröja än kamouflage tröja, här tycker vi båda är rätt så varför krångla till det. Det är samma mönster och spelar ingen roll vilket man använder utan camo kommer från engelska camouflage och i Sverige kanske vi hellre skulle skrivit kamo som borde varit vår förkortning men här lånar vi från engelskan istället för att det ska bli för mycket. Oavsett hur du skriver det eller säger så är båda rätt enligt oss.

Här hittar du Kamouflage kläder i dam och herr.

Vi jobbar ständigt på att ta in nya snygga kläder i kamouflage till både dam och herr. Det passar lika bra på en bomberjacka som ett par leggings eller varför inte ett par cargobyxor. Det funkar i princip på alla kläder och det är just nu riktigt modernt och nya snygga plagg dyker upp varje vecka.

Barnkläder i kamouflage.

Det är inte bara i vuxna klädstorlekar som vi har kamouflage i utan även kamouflagekläder till barn och detta i flera olika snygga varianter. Vill du kolla in så hittar du det här i denna kategorin.

Produkter

Handla

Information