Reflex

Syns i mörkret och öka din säkerhet med vårt utbud av reflexkläder. Vi erbjuder reflexvästar, reflexmössor, reflexkläder och mer för att hjälpa dig att synas bättre i trafiken. Med våra praktiska och säkra produkter kan du vara trygg när du rör dig utomhus på kvällen eller tidigt på morgonen. Välj från vårt sortiment av reflexkläder och öka din synlighet idag.

Visa filter

Per sida:

Reflexkläder - Syns i mörkret och öka din säkerhet!

Att synas i mörkret är viktigt för din säkerhet, särskilt om du rör dig utomhus på kvällen eller tidigt på morgonen. Reflexkläder gör det möjligt för dig att synas tydligt i trafiken, och kan rädda liv. I vår reflexklädeskategori hittar du ett brett utbud av produkter som hjälper dig att synas bättre i mörkret.

Reflexvästar - Perfekt för löpning och cykling

Våra reflexvästar är perfekta för alla som behöver synas i mörkret när de löper eller cyklar. De är lättviktiga och enkla att ta på sig, och ger dig den extra synlighet som du behöver för att känna dig säker. Vi har reflexvästar i olika storlekar och färger, så att du kan hitta den som passar dig bäst.

Reflexmössor - Håll huvudet varmt och syns tydligt

Våra reflexmössor är inte bara praktiska för att hålla huvudet varmt under kyliga kvällar, de hjälper dig även att synas bättre i trafiken. Reflexdetaljerna på mössorna gör att du syns tydligt, även om det är mörkt ute. Vi har reflexmössor för både vuxna och barn, så att hela familjen kan vara säkra och synliga.

Reflexkläder - Mer synlighet för hela kroppen

Vi har även ett brett utbud av reflexkläder, inklusive jackor, byxor och tröjor. Dessa kläder är utformade för att ge dig maximal synlighet i trafiken, samtidigt som de håller dig varm och torr. Oavsett om du går till jobbet eller promenerar med hunden på kvällen, så har vi reflexkläder som passar dina behov.

Att ha på sig reflexkläder är ett enkelt sätt att öka din synlighet i mörkret och öka din säkerhet när du rör dig utomhus. Vår reflexklädeskategori erbjuder ett brett utbud av produkter för att hjälpa dig att synas bättre, oavsett om du är ute och springer, cyklar eller bara tar en kvällspromenad.

Produkter

Handla

Information